Stenbukken som kæreste
Læs alt om hvordan, Stenbukken er som kæreste.© Getty Images

6 ting, du skal vide, hvis du har en kæreste, der er Stenbuk i stjernetegn

Der er særligt én ting, du ikke har lyst til at gøre i et skænderi med Stenbukken

10. december 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Har din kæreste fødselsdag mellem den 22. december og 20. januar? Så har du fået jordtegnet Stenbukken i kærlighedsburet! 

I denne artikel fortæller vi dig alt om, hvordan Stenbukken er som kæreste: Hvordan den er at date, hvordan den er at skændes med, hvordan Stenbukken er under lagnerne (*blink blink*), og hvilken gave der er den perfekte til en Stenbuk.

Stenbuk kæreste
Læs alt om, hvordan Stenbukken er som kæreste, i artiklen her. © Getty Images

Sådan er det at date en Stenbuk

Stenbukken er den modne, ambitiøse og succesfulde mor for alle stjernetegnene – ikke på den der: “Åh, jeg passer på jer”-måden (som for eksempel Krebsen), men mere på den der: “Hvis du ikke gør, som jeg siger, bliver det værst for dig selv”-måde. 

Vi kan sagtens forstå, du er faldet for en Stenbuk! Dens målrettethed er nemlig super betagende, og vi vil også sige, at hvis du er kommet så langt, at du er begyndt at date en Stenbuk, er du virkelig godt på vej. De har nemlig (mildest talt) lidt svært ved at lade paraderne falde, så bare dét, at din udkårne Stenbuk er gået med til en date er et virkelig godt tegn!

Når så Stenbukken først har besluttet sig for, at den er vild med dig, kan du også være ret sikker på, at dens målbevidste natur får den til at fortælle dig det. Forvent ikke blomster og chokolade, men nok mere en Messenger-besked med indholdet: “Hej. Jeg kan lide dig”. Romantisk, ikke? 

Følelser er ikke det, der falder Stenbukken nemmest, og derfor skal du heller ikke regne med store kærlighedserklæringer. Hjælp til at opdatere din kalender, finde den perfekte gave til din mor eller brainstorme på din 10-års plan derimod? Count Stenbukken in

Stenbukkens cheerleader
Er du klar til at være Stenbukkens cheerleader?© Getty Images

Sådan er Stenbukken seksuelt

Er du klar til, det bliver lidt dirty? Godt, for med en Stenbuk kan tingene godt blive lidt kinky!

Stenbukken er jo et tegn, der elsker struktur, og det tager den faktisk også med sig ind under lagnerne – ikke på den måde, at der bliver taget tid på forspillet, men derimod at Stenbukken kan lide at lege med magtstrukturer. Det lyder kedeligere, end det er, for det udmønter sig nemlig i ting såsom bind for øjnene, kostumer og lignende. Uanset hvad din Stenbuk er til under lagnerne, skal du nok forvente, at den har en rimelig kinky side.

Deres planlæggene side gør også, at Stenbukke ikke har noget imod planlagt sex – nærmere tværtimod! En lille reminder på deres telefon om: “you know what i aften” kan få en Stenbuks helt almindelige tirsdag til at blive en tirsdag sendt fra himlen! 

Stenbukken sex
Stenbukken har absolut intet imod planlagt sex!© Getty Images

Det sætter Stenbukken pris på i en kæreste

For Stenbukken er et ligeværdigt forhold alfa og omega (ja ja, når I er kommet ud af lagnerne!). Det er vigtigt for Stenbukken, at begge giver og tager, at I er hinandens største cheerleadere, hinandens bedste venner og hinandens klipper. Stenbukken er meget traditionel, og derfor søger den en person, der kan være dens et og alt. 

Derudover er det vigtigt for Stenbukken, at I har samme mål i livet. Som du ved, er Stenbukken super arbejdsom, og succes betyder meget for den – også succes i parforholdet. Derfor skal du være klar på at sætte dig ved spisebordet og lave fem-års planer med din udkårne Stenbuk: Hvornår skal I købe hus? Hvor går den næste rejse hen? Stenbukken elsker at være i et power couple og vil uden tvivl sætte pris på, hvis du også vil arbejde hårdt for, at jeres parforhold blomstrer hver eneste dag. 

Målsætninger Stenbukken
Det er vigtigt for Stenbukken, at I har samme mål i livet.© Getty Images

Sådan er Stenbukken i et parforhold

To ord: Loyal og beskyttende!

Som sagt elsker Stenbukken at være et power couple, og derfor er loyalitet også ekstremt vigtigt for Stenbukken. Når Stenbukken først har besluttet sig for, at det er dig, den vil have, ser den ikke til andres side – overhovedet! Du har nok endda svært ved at få dem til at indrømme, at Zac Efron eller Vanessa Hudgens er lækre, når I ser High School Musical. Stenbukken er indstillet på, at loyalitet også kræver ærlighed, og den er til hver en tid klar til at kæmpe de kampe, det må kræve, for at I kan være lykkelige sammen.

Stenbukken har også en tendens til at være liiidt overbeskyttende, og engang imellem skal du sikkert huske din udvalgte Stenbuk på, at du altså godt selv kan svare på din udlejers sure mail. 

En sidste, men vigtig ting, er, at Stenbukken er et kæmpe familiemenneske og derfor vil gøre det til sin ypperste pligt at få dine forældre til at elske den. Stenbukken er virkelig enhver svigermors drøm, og du kan være sikker på, at din udkårne glædeligt tager med til samtlige familiefødselsdage og julebagedage. Skønt!

Stenbukken som kæreste
Din Stenbuk vil helt klart charmere sokkerne af dine forældre.© Getty Images

Sådan er Stenbukken i et skænderi

Skændes med Stenbuk? Pyh, held og lykke siger vi bare! 

Stenbukken er, som tidligere nævnt, en stædig rad, og desuden er de ret sikre i deres sag. Hvis du skal skændes med en Stenbuk, er det en god idé at se skænderiet lidt ligesom en væg, du skal rive ned: Start fra bunden, og derefter kan du arbejde dig opad. Hvad er forkert i første omgang? Hvor slår deres argument fejl? Du skal være skarp, for en Stenbuk indrømmer ikke selv, at den tager fejl! Hvis du når til roden af deres argument, kan du få hele deres mur til at vælte (ja ja, ikke bogstavelig talt, men du ved, hvad vi mener). 

Et ekstra lille tip: Hvis du virkelig gerne vil vinde argumentet, så se om du ikke kan holde tårerne inde. Vi ved, det kan være svært (særligt hvis du er Fisk eller Krebs), men så snart tingene går fra rationelle til følelsesladede, står Stenbukken totalt af, så for din egen skyld vil vi råde dig til at tage rationale-kasketten på i et skænderi med Stenbukken. 

Stenbukken som kæreste
Stenbukken er nok ikke det nemmeste tegn at skændes med. © Getty Images

Den perfekte gave til din Stenbukke-kæreste

Skal du på udkig efter den perfekte gave til din udkårne Stenbuk? Stenbukken elsker ting, der kan bruges i dens jagt på succes, men elsker også kvalitetstid med den, den elsker (dig!), så her er der nogle bud på gaver, der opfylder netop de behov:

1. En detaljeret kalender

Om Stenbukken har et møde eller to, der skal plottes i kalenderen? Det kan du være ret sikker på! En udførlig kalender, der kan indeholde alle Stenbukkens møde-planer, fem-års-planer, huskelister og så videre vil helt klart få din udkårne Stenbuk til at smile. 

Denne kalender er fra Atelier Aarhus, og den koster 289,95 kroner. Du kan købe den her

Stenbuk gave
En kalender er en god gave til en Stenbuk© Atelieraarhus.com

2. Tur i spa

Som sagt elsker Stenbukken at bruge tid med sin udkårne: Dig! Derfor vil enhver oplevelse med dig helt klart være en dejlig gave for Stenbukken. Måske kan du kombinere jeres kvalitetstid med en oplevelse, hvor din travle, ambitiøse Stenbuk får gearet lidt ned? I så fald kan vi anbefale en tur i spa!

Der findes masser af dejlige spaoplevelser i Danmark: For eksempel Comwell har masser af forskellige spahoteller rundt om i Danmark. 

God gave til Stenbukken
Skal du og din Stenbuk et smut i spa? Ikke dårligt!© Getty Images

3. En bog om selvudvikling

Stenbukken får virkelig et rush af optimering, og derfor synes den heller ikke, at selvudvikling er så kedeligt, som det kan lyde for os andre – faktisk tværtimod! Stenbukken er vild med selvudvikling og selvoptimering! Hjælp din Stenbuk videre på optimerirgensvej med en bog om selvudvikling. 

Denne koster 299 kroner, og du kan købe den her

En bog om selvudvikling til din Stenbuk.
En bog om selvudvikling til din Stenbuk. © Bog-ide.dk

4. Kaffemaskine

Al den målrettethed, succes og selvoptimering kræver et skud koffein – har vi ret? Så hvis du skal ud med den store pengepung (eller eventuelt gå sammen med forældre og venner), vil den ultimative luksusgave for en Stenbuk være en lækker kaffemaskine. 

Denne lækre maskine koster 3500 kroner, og du kan købe den her

Kaffemaskine til Stenbukken
En lækker kaffemaskine er en god gave til Stenbukken.© Whiteaway.com

Kilde: Yourtango.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide