Date en Tvilling
Er du klar på spontane eventyr med en Tvilling?© Getty Images

6 ting, du skal vide, hvis du har en kæreste, der er Tvilling i stjernetegn

Optagelseskrav for at blive kærester med en Tvilling? Blive venner med dens venner og veninder!

22. december 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Har din kæreste fødselsdag mellem 22. maj og 21. juni? Så er du den heldige vinder af en kæreste, der er lufttegnet Tvillingen

I denne artikel fortæller vi dig alt om, hvordan Tvillingen er som kæreste: Hvordan den er at date, hvordan den er at skændes med, hvordan Tvillingen er under lagnerne (*blink blink*), og hvilken fødselsdagsgave der er den perfekte for en Tvilling.

Sådan er det at date en Tvilling

Har du et godt øje til en Tvilling? Det kan vi godt forstå, for de er enormt sjove, kloge og selskabelige, men honey, du er in for a ride: Du skal nemlig stå tidligt op for at følge med en Tvilling!

Tvillingen kunne lige så godt hedde spontanitetstegnet. Tvillingen gør, hvad den vil, hvornår den vil. Hvis den opdager, at dens favoritkunstner spiller om aftenen, aflyser den alle planer for at tage til koncert. Hvis du spørger, om den vil med til Dubai i morgen, er der en ret god chance for, den siger ja.

Medmindre dens kalender selvfølgelig er fuld. Hvis du skal til at date en Tvilling, skal du være opmærksom på, at du altså ikke er dens eneste prioritet. Tvillingen er et ekstremt socialt tegn, så jeres dateaftener skal altså presses ind mellem Tvillingens spinningklasser, keramikture med veninderne, telefondates med Tvillingens søskende og alle de 10.000 andre ting, Tvillingen har i kalenderen. 

Sådan er det at date en tvilling
Hvis du dater en Tvilling, må du dele kvalitetstiden med dens venner. © Getty Images

Hvis du til tider synes, din udkårne Tvilling er lidt svær at læse, er du ikke ene om det. Tvillingen kan nemlig godt være lidt twofaced og have svært ved at beslutte sig for, hvad den egentlig vil. Derfor kan den være lidt svær at få i nettet, for den vil altid være lidt nervøs for, om der nu venter noget bedre til den lige om hjørnet, eller om du nu er the one and only? Både Mary-Kate og Ashley Olsen, Kanye West og nærmest alle årets deltagere i Paradise Hotel er Tvillinger, hvilket giver ret god mening: DE ER UMULIGE AT LÆSE! 

Men bare giv den kære Tvilling lidt tid – hvis I er rigtige for hinanden, skal den nok opdage det, den skal bare bruge lidt mere tid, end vi andre (særligt hvis du er Fisk eller Krebs!). 

Tvillingen
Føler du, din Tvilling en gang imellem er svær at læse? © Getty Images

Sådan er en Tvilling seksuelt

Sæt lidt Marvin Gaye på anlægget, tænd et par stearinlys og gør dig klar til en tur under bæltestedet: Tvillingen er nemlig lidt af en oplevelse at få med under lagnerne. 

Når Tvillingen har det godt, kan du godt glæde dig til sjov sex! Tvillingen elsker at grine, lege og er super nysgerrig, og det samme gælder under lagnerne. Rollespil, legetøj, sex på forbudte steder og sexting til familiefødselsdage, mens du er på arbejde og andre upassende tidspunker, er virkelig noget, der kan få en Tvilling i stødet.

Når Tvillingen er ude af balance, påvirker det dens sexliv. Tvillinger tænker ekstremt meget. Nogle af de andre tegn, for eksempel Løven, er meget fysiske og har brug for seksuel kontakt, når de forsvinder meget op i hovedet, men sådan er det ikke for Tvillingen. Når den forsvinder i tankemylder og bekymringer, kan den slet ikke komme ned i kroppen, og har derfor ofte slet ikke nogen lyst til sex, når tingene er lidt svære. Det er ret vigtigt at være opmærksom på, hvis du har en Tvillinge kæreste, for det er ikke altid, de selv kan forklare, hvorfor der er lidt stilstand i dens lyster.

Tvillingen seksuelt
Var der nogen, der sagde seeexy tiiiime?© Getty Images

Dette sætter Tvillingen pris på i en kæreste

Som Spice Girls sang det: “If you wanna be my (en Tvillings) lover, you gotta get with my friends”. Du skulle næsten tro, at Spice Girls seriøst sang om en Tvilling, for det er måske det, der er absolut vigtigst for en Tvilling, når den vælger sin kæreste: At du kan, vil og prioriterer dens venner! Tvillingens venner og familie betyder ALT for den. Tvillingen har seriøst det største sociale-hjerte, og i dens hjem er der altid plads til en til, og “jo flere, jo bedre”-mantraet er virkelig dens motto. Derfor er det SÅ vigtigt, at du prøver at gøre en seriøs indsats med din Tvillings venner – vi lover dig for, at den vil værdsætte det.

Derudover sætter Tvillingen pris på, at du giver den plads. Selvom Tvillingen er vildt social, har den brug for, I kan have hver jeres liv. Derfor har den brug for, at den kan tage til sin spinningtime, i sommerhus med vennerne eller bare gå en tur, uden du er med. Det betyder ikke, at Tvillingen ikke nyder at bruge tid med dig, men derimod blot, at den også har brug for at være sit eget, selvstændige menneske. 

En sidste ting, Tvillingen sætter pris på er, at du kan sætte ord på dine følelser. Tvillingen har brug for at høre, du sætter pris på den, om det så er igennem et: “Du ser godt ud i dag” eller et dagligt “Jeg elsker dig”, er egentlig lidt hip som hap, dog har den brug for, du sætter ord på din affektion for den. 

Tvillingen og dens kæreste
Tvillingen elsker at lave spontane ting.© Getty Images

Sådan er Tvillingen i et parforhold

Tvillingen er den sjove kæreste, og derfor lover vi dig også for, at det bliver en fest at være i parforhold med en Tvilling! Derudover er vi sikre på, at din familie og venner vil eeelske din Tvillinge-kæreste. 

Som tidligere beskrevet, kan Tvillingen dog være bange for at gå glip af noget, og derfor kan Tvillingen engang imellem blive lidt usikker på jeres parforhold. Der er det vigtigt, at du er den, der kan holde hovedet koldt, sige “skidt pyt“, “det er okay” og “træk vejret ned i maven”, så Tvillingen lige kan få lidt ro på igen. 

I et parforhold med Tvillingen får du helt klart også en hel ekstra omgangskreds. Det er jo SÅ vigtigt for Tvillingen, at du kan med dens venner og familie, og derfor vil du også opleve, at alle Tvillingens kære vil tage dig til sig, som var du deres egen. 

Tvillingen som kæreste
Tvillingen er uden tvivl en mega grineren kæreste!© Getty Images

Sådan er Tvillingen i et skænderi

Tvillingen er brainy og bruger ret meget tid på at tænke. Derfor er de måske heller ikke lige de fedeste at ende i et skænderi med. Fordi Tvillingen er så skarp, har den nemlig også altid de fede argumenter og kan derfor være ret svær at “vinde” et skænderi over. De er hele tiden et skridt foran og har allerede regnet dit modsvar ud, inden du får det sagt – sindssygt!

Et lille tip er, at når du skændes med Tvillingen, skal du bruge din logik og ikke dine følelser. Tvillingen har svært ved at bruge følelser i et skænderi, men tager meget bedre imod logik og fornuft. 

Hvis Tvillingen virkelig er havnet i det mørkerøde felt og flipper totalt skråt, er der kun en ting at gøre: Gå! Giv lige Tvillingen lidt tid til at køle ned, før du fortsætter diskussionen – ikke kun for dens skyld, bestemt også for din egen!

Tvillingen skænderi
Med Tvillingen skal du finde logikken frem, når der skal skændes.© Getty Images

Den perfekte gave til din Tvillinge-kæreste

Tvillingen er ret nem at begejstre, og derfor er det et meget taknemmeligt tegn at købe gave til (lucky you!). Vi har dog fundet fire gaver her, som vi er ret sikre på, Tvillingen vil blive lidt ekstra glad for. 

1. En unik oplevelse

Tvillingen elsker jo at opleve nye ting og er ekstremt nysgerrig. Derfor vil Tvillingen elske at prøve noget, den aldrig har prøvet før. 

Hvis din Tvilling aldrig har prøvet en håndlæsning, er vi ret sikre på, at en sådan oplevelse vil falde i god jord. Tvillingen vil være totalt åben og excited omkring at prøve noget nyt (altså Tvillingen er jo seriøst så cute!), og vil elske, at du har fundet en oplevelse, den ikke har prøvet før.

Håndlæsninger er lidt pebrede, men hvis du går sammen med nogle af Tvillingens trilliarder af venner eller familiemedlemmer, kan der måske godt blive til en. Der findes masser af håndlæsere i forskellige prisklasser, og sikkert også en tæt på dig – Google er din ven!

Gave Tvillingen
En hel unik gave til din Tvilling!© Getty Images

2. Et brætspil

Den sociale Tvilling elsker alt, den kan lave med dens venner og familie, og derfor er et brætspil en mega god idé.

Det Dårlige Selskab er en (mega sjov!) klassiker, som vi ved, den grineren Tvilling vil brillere i. Spillet koster 249 kroner, og du kan købe det her

Tvillingen gaver
Et brætspil er en god gave til en Tvilling.© Bog-ide.dk

3. En powerbank

Tvillingen er den type, der altid kun har 1 procent strøm på sin telefon, fordi den hele tiden er ude. Hvis du (ligesom os andre) er trætte af, aldrig at kunne få fat i din Tvilling, er en powerbank en genial gave, der kommer jer begge til gode!

Denne powerbank er overraskende flot og koster 249 kroner her

Powerbank til Tvillingen.
En powerbank til Tvillingen er seriøst en gave til jer begge to. © Mackabler.dk

4. En flot taske

Tvillingen er faktisk også lidt af en fashionista, der elsker at se smart ud. Derfor ved vi, at Tvillingen vil sætte pris på en fin taske. Er din Tvilling den sporty type, der skal have en ny sportstaske? Eller måske mangler din Tvilling en ny, sej gå-i-byen taske?

Denne taske fra North Face er ret klassisk, og vi er sikre på, Tvillingen vil synes, den er mega sej. Den koster 699 kroner, og du kan købe den her

En taske til Tvillingen
Tvillingen er ofte ret vild med mode.© Eventyrsport.dk

Kilde: Yourtango.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide