Stjernetegn vægten
Er din kæreste Vægt? Så er dette artiklen lige for dig© Getty Images

6 ting, du skal vide, hvis du har en kæreste, der er Vægt i stjernetegn

Har du en Vægt som kæreste? Så er der en ting eller to, du skal vide

26. august 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Har din kæreste fødselsdag mellem 24. september og 23. oktober? Så er du den heldige vinder af en kæreste, der er lufttegnet Vægt

I denne artikel fortæller vi dig alt om, hvordan Vægten er som kæreste: Hvordan er den at date, sådan er det at skændes med en Vægt, hvordan er de under lagnerne (*blink blink*), og hvilken fødselsdagsgave er den perfekte for en vægt.

Sådan er det at date en Vægt

Er du klar til dyr rødvin, fancy restauranter, picnic kurve med den helt rigtige rød/hvide dug og stjerneskudskigning til midnatstid? Hvis du skal til at date en Vægt, har du virkelig nogle lækre, gode, ekstravagante ting i vente!

Vægten har god smag. Sådan er det bare, og der er ingen tvivl om, at din udkårne Vægt vil gøre ALT for, at du skal føle dig selv hørt og værdsat i dennes selskab. Vægten vil give dens date den absolut bedste behandling. Det er dog ikke kun for at sætte sig selv i bedst muligt lys, men også fordi Vægten vil afkode, om du har de samme værdier i livet som den. Forstår du dig på de gode ting i livet? Forstår du, hvor stor en indsats Vægten gør for dig? Sætter du pris på det? 

En forelsket Vægt er en håbløs romantiker, der godt kan have en tendens til at have de rosafarvede briller på i sine romantiske forhold. Selvom Vægten er blid og omsorgsfuld, kan den have svært ved at se de røde flag i en potentiel kæreste, for når først Vægten har besluttet sig for, at det er dig, den vil have, så er det bare sådan, det er. Derfor er det vigtigt, at du i dating-processen holder øje med, og din udkårne Vægt virkelig er vild med dig, med alt hvad du har af bagage og dårlige vaner, eller om Vægten måske er kommet til at idealiserer dig og sætte dig lidt på en piedestal.  

Vægt som kæreste
Er du klar til den perfekte picnic kurv med din Vægte-kæreste?© Getty Images

Sådan er en Vægt seksuelt

Nu skal vi en tur under bæltestedet – er du klar? Det har du bare af at være, for Vægten har det mildest talt fedt med en omgang lagengymnastik. 

Vægten er styret af planeten Venus, der er planeten for kærlighed, nydelse og skønhed, hvilket gør, at Vægten er en helt og aldeles fantastisk elsker (lucky you!). Vægten er blid, kærlig og fokuseret på at glæde sin partner, men udover det, kan Vægten godt være lidt a freak in the sheets. Den elsker at eksperimentere og prøve nye ting: Håndjern? Helt sikkert. Nye sexstillinger konstant? Det er da bare sjovt! Pyh... Vi håber, du er klar på lidt af hvert med din Vægte-flamme. 

Oplever du dog, at din udkårne Vægt er lidt egoistisk med sine behov? Så har vi dårlige nyheder til dig... For Vægten kan være ret egoistisk med sine behov, hvis den ikke oplever en følelsesmæssig forbindelse med sin partner. Så hey, hvis det er tilfældet, må du hellere lige tage fat i din Vægt og spørge, om I er på helt god fod, eller om I skal på et par måneskinsdates igen. 

Vægt som kæreste
Du er in for a treat under dynerne, hvis du har fundet en Vægt som kæreste!© Getty Images

Det sætter Vægten pris på i en kæreste

Hvis du allerede har en Vægt som kæreste, ved du helt sikkert, hvad den sætter pris på: Nemlig dig!

Vægten er vild med gode mennesker. Vægten er super balanceret og går meget op i retfærdighed og godhed, og derfor sætter Vægten pris på en partner, der har et godt hjerte, og behandler menneskene omkring sig godt. 

Derudover sætter Vægten pris på god kommunikation. Hvis du gerne vil score en Vægt, skal du ikke begynde at lege kostbar: Det gider Vægten ikke spilde sin tid på. Derimod er Vægten vild med, at du fortæller, hvordan du har det, hvorfor du godt kan lide vedkommende, og hvad du ønsker fra jeres relation. 

Vægten som kæreste
Vægten elsker mennesker, der behandler andre godt. © Getty Images

Sådan er Vægten i et parforhold

I starten af jeres forhold vil din udkårne Vægt måske være lidt i tvivl: Var det her nu det rigtige? Er jeg sikker på, jeg har overvejet alle muligheder? Men hey, ikke gå i panik! Det er simpelthen, bare fordi Vægten godt kan lide at overveje alle tænklige muligheder, inden den tager en beslutning. Det skal nok falde til ro igen. 

Når først du har fået Vægten på krogen, er Vægten er enormt romantisk, givende og kærlig kæreste. Vægten elsker at få oplevelser med dig og dele sin hverdag med dig. Vægten kan virkelig godt lide seriøse forhold, der har potentiale på den lange bane, så hvis du er på udkig efter the one and only, er en Vægt et godt bud. 

Vægten som kæreste
Vægten elsker seriøse forhold, hvor I kan se en fremtid sammen.© Getty Images

Sådan er Vægten i et skænderi 

Vægten hader at skændes! Der er faktisk få ting, Vægte hader mere, end når kommunikationen fejler, balancen bliver brudt, og den dårlige stemning kommer krybende. Vægten er ret konfliktsky, så det ville ikke undre nogen, hvis Vægten udvandre under et skænderi, eller pludselig bare ikke længere vil tale om det. 

Vægten er ret god til at diskutere og tale om tingene, så prøv ikke at skændes med din Vægt, men derimod bare tage snakken som voksne, fornuftige mennesker (selvom vi ved, det kan være syyygt svært!). 

Vægten skændes
Vægten er ikke ligefrem den bedste til at skændes...© Getty Images

Den perfekte gave til din Vægte-kæreste 

Skal din Vægt forkæles? Måske er fødselsdagen lige rundt om hjørnet, julegaven skal shoppes eller måske er du bare den perfekte kæreste, der synes, din kærlighed trænger til lidt forkælelse? Ligegyldigt grunden, har vi her fundet nogle skønne gaver til Vægten i dit liv. 

1. En lækker, blød badekåbe. 

Vægten elsker luksus og stil, og denne badekåbe har altså begge dele. Skal din Vægt se lækker ud på badebroen om morgenen, når den skal ned at bade? Selvfølgelig! Derfor er denne gave helt og aldeles perfekt til din udkårne Vægt.

Badekåben koster 799 kroner her

Gave til Vægten
En lækker badekåbe er et sikkert hit for en Vægt.© karmameju.dk

2. Gavekort til massage

Vægten elsker luksusting, og derfor vil din Vægt uden tvivl også sætte pris på lidt selvkærligt luksus. Det kan for eksempel være en massage, en ansigtsbehandling eller en håndlæsning. Kun din fantasi sætter grænser!

Gave til Vægten
Massage, ansigtsbehandling eller andre lækre ting, er uden tvivl en perfekt kærestegave til Vægten.© Getty Images

3. En sej træningstaske 

Hvis vi kender din udkårne Vægt ret, bliver der løftet nogle jern, løbet nogle ture eller jævnligt svedt igennem i yoga-centret. Vægten er vild med at holde sig selv i form (lad os være ærlige, Vægten gør det mest for the looks), og derfor vil en god gave til Vægten være en lækker, flot og æstetisk sportstaske. 

Denne taske koster 1200 kroner, og den kan købes her

Gave til Vægten
Er din Vægt også en aktiv type? © Stoy.dk

4. Et skæg-kit til det perfekte skæg

Hvis din udkårne Vægt er typen med skæg, kunne vi forestille os, det skæg er højt på ranglisten over ting, Vægten gerne vil have til at se godt ud! Derfor er vi sikre på, din Vægt vil sætte pris på det hele store pasnings-kit til sit skæg. 

Dette er fra Matas, og koster 170 kroner her

Gave til Vægten
Hvis din Vægt har skæg, er dette måske et bud på en god kærestegave.© Matas.dk

5. En personlig gave

Ser dig og din Vægt altid Emily In Paris sammen? Eller måske Venner? Så er det måske en idé at give en gave, der minder din Vægt om alle jeres dejlige stunder sammen. For eksempel en Venner-kop, tror vi, din Vægt ville sætte pris på, hvis det minder ham eller hende om et minde, I to har delt. Husk dog, at den personlige gave ikke må være grim... Alting Vægten ejer er nemlig rimelig flot og tjekket. 

Denne kop koster 99 kroner her

Gave til Vægten
En personlig gave til Vægten.© Coolshop.dk

Kilde: Yourtango.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide