Kærester med en Vandmand
Er du klar til at blive elsket højt af en Vandmand? © Getty Images

6 ting, du skal vide, hvis du har en kæreste, der er Vandmand i stjernetegn

Vandmanden er selvstændig og har typisk brug for plads i et forhold

20. januar 2023 af Henny Müller Dahl, Maria Dalby Kamper

Har din kæreste fødselsdag mellem den 20. januar og 19. februar? Så har du fanget dig en Vandmand, som på trods af navnet faktisk er et lufttegn

I denne artikel fortæller vi dig alt om, hvordan Vandmanden er som kæreste: Hvordan den er at date, hvordan den er at skændes med, hvordan Vandmanden er under lagnerne (*blink blink*), og hvilken gave der er den perfekte til en Vandmand.

Sådan er det at date en Vandmand

Vandmanden er et meget selvstændigt individ, som gør tingene på sin egen måde. En Vandmand har en masse dybe, originale tanker og et frit sind, og samtidig har stjernetegnet generelt rigtig fin kontrol med sine følelser. 

Vandmænd er ret selektive, når det kommer til, hvem de dater, men de prøver altid at få øje på unikheder i andre mennesker. Vandmanden vil kun bruge tid sammen med folk, som har interessante ting at sige, da den tiltrækkes af intelligens og viden. På den måde kan den faktisk være lidt snobbet.

Dog er Vandmanden stadig i stand til at have samtaler om alt mellem himmel og jord, og der er næsten intet emne, som den ikke vil snakke om. Det er kun et plus, hvis Vandmandens date har en masse mærkelige interesser. Den er også meget ærlig omkring, hvad den kan lide og ikke kan lide, men du skal dog alligevel forvente, at det tager lidt tid, før dens rigtige personlighed skinner igennem. 

Det er sjovt at date en Vandmand, fordi stjernetegnet typisk er med på alle mulige dateidéer og elsker nye eventyr. Vandmanden kan dog være lidt tilbageholdende, hvis den for eksempel tvinges til at møde sin dates familie og venner for tidligt; på dette punkt kan Vandmanden bedst lide at tage den med ro. 

En Vandmand kan have tendens til at have haft en del useriøse og uforpligtende hookups i baggagen, men alligevel værner den virkelig om særlige forbindelser, når de opstår. Tid og tålmodighed er nøglen, når du dater en Vandmand. 

Sådan er det at date en vandmand
En Vandmand elsker at have dybe samtaler – også på dates. © Getty Images

Sådan er Vandmanden seksuelt

En Vandmand kan være ret kinky i sengen. Det kan være lidt overraskende, fordi Vandmanden ellers ofte prøver at fremstå som en, der egentlig ikke rigtig går så højt op i sex. 

Vandmanden kan have en tendens til at overtænke mange ting i livet, og det kan den også finde på at gøre i sengen. Den tænker meget over, hvordan den skal behage og tilfredsstille sin partner. Den kan være lidt bange for at fremstå sårbar, men den er en dygtig elsker, som er ekstremt åben for de fleste sexstillinger. Den er med på nye og spændende ting, og den elsker at eksperimentere i soveværelset. En Vandmand kan også sagtens lokkes til lidt telefonsex eller til at sende frække beskeder. 

En Vandmand er virkelig god til at se de alle de fantastiske kvaliteter i andre, og går du i seng med en Vandmand, skal du heller aldrig føle, at du behøver at gemme noget af dig selv. Er du dig usikker på dig selv, kan du tilgengæld være sikker på, at en Vandmand kun vil se de forskellige dele af dig som værende både smukke og unikke. 

Sådan er Vandmanden seksuelt
En Vandmand er åben for det meste i sengen. © Getty Images

Det sætter Vandmanden pris på i en kæreste

En person, der er født i Vandmandens tegn, er typisk ret individualistisk og uafhængig, men på trods af det, så elsker en Vandmand faktisk at være i et forhold – så længe det også er muligt at have et liv ved siden af. Det har stor betydning, at Vandmanden får plads til at være sig selv, så hvis du dater dette stjernetegn, er det vigtigt, at du ikke forsøger at ændre på, hvad din partner står for. 

Med andre ord skal Vandmandens partner altid huske, at behovet for frihed og plads er ret grundlæggende for dette stjernetegn – så giv Vandmanden tid til at lave sin egen ting med jævne mellemrum. Vandmanden hader at føle sig begrænset, og det kan være grund nok til, at den helt vil trække sig fra et forhold. Vandmanden er en fri fugl, og hvis den føler, at den bliver overvåget eller kommer under mistanke, vil den løbe den anden vej. 

Vandmanden er oftest også et meget socialt væsen, og dette stjernetegn vil sætte pris på, hvis I som par kan få en masse fællesvenner. Vandmanden vil nemlig gerne kunne fortsætte med at se alle sine yndlingsmennesker; også selvom jeres kærlighedsforhold selvfølgelig optager meget tid. 

Vandmanden har brug for en kæreste, som også har forståelse for, at det kan være svært ved at være sårbar. På trods af sin sociale natur kan den være lidt genert, når den skal afsløre hemmeligheder om sig selv. Her er tålmodighed igen et meget vigtigt nøgleord. 

Vandmanden har en personlig træng til at hjælpe andre, og hvis den kunne, ville den sikkert tage ud i verden og lave velgørenhedsarbejde. Den tror på frihed og lighed for alle, og derfor har Vandmanden også brug for en partner, der forstår denne tankegang. Vandmanden finder menneskelig medfølelse meget tiltrækkende! 

Hvad sætter Vandmanden pris på i et forhold?
En Vandmand sætter pris på frihed og plads. © Getty Images

Sådan er Vandmanden i et parforhold

På trods af deres afslappende personlighed, er Vandmænd ikke de nemmeste at være i et forhold med. Vandmanden har nogle stærke overbevisninger, som den holder fast i, og den kan have svært ved at connecte på et følelsesmæssigt plan – den er nemlig ikke så god til at vise de dybe følelser. Den kan virke fjern, kold og uromantisk, hvis du selv har et stort behov for at skabe fysiske og følelsesmæssige bånd. Den kan glemme at give en masse validering til sin partner, fordi den kun gør, hvad der føles naturlig og behageligt for den selv. Dette kan være et større problem for partneren end for Vandmanden selv. 

Vandmanden er ikke så god til faste livsplaner, så hvis du som partner har en helt klar plan for, hvornår du for eksempel gerne vil forloves eller have børn, kan det gøre Vandmanden lidt ubekvem. 

Når det hele falder på plads, er det fantastisk at være i forhold med dette stjernetegn. Vandmænd viser kærlighed på måder, du måske ikke forventer, men du kan være sikker på, at de vil behandle dig, som ingen nogensinde har gjort før! Ender du i et forhold med en Vandmand, kan du være sikker på, at personen vil arbejde hårdt for, at I skal have det godt sammen. Vandmanden vil have det okay med at opgive en del af sit behov for selvstændighed, så længe I kan lykkes som team. 

Et forhold med en Vandmand vil byde på en masse uventede oplevelser, fordi Vandmanden hader, når ting bliver for trivielle. Den har brug for en partner, som den føler sig tryg ved, og som den kan dele sine idéer med. Fordi den netop selv har så stort et behov for plads i et forhold, vil Vandmanden også altid have stor respekt for sin partners individualitet. En Vandmand vil sjældent være kontrollerende, og den vil vise kærlighed ved at give sin partner plads til at være sig selv. 

Vandmanden i et forhold
En Vandman vil arbejde hårdt for at få et parforhold til at lykkes. © Getty Images

Sådan er en Vandmand i et skænderi

Vandmanden bryder sig ikke om at skændes, men den er samtidig virkelig oprørsk i sin personlighed. Og nogle gange kan Vandmanden derfor finde på at skabe drama i en ellers udramatisk situation. Så hvis du er i et forhold med dette stjernetegn, slipper du altså ikke helt for ballade eller skænderier – men Vandmanden opfører sig kun på denne måde, hvis den skændes med en partner eller en person, som den kender godt. Hvis dette ikke er tilfældet, vil Vandmanden i stedet “kun” komme med en passiv-aggressiv kommentar. 

Vandmænd vil langt hellere forsøge at finde ud af en fællesløsning end nødvendigvis at hænge fast i, at de har ret. Vandmanden er som regel virkelig god til at kommunikere, og i et seriøst forhold vil dette stjernetegn nægte at feje uenigheder under tæppet. 

Vandmanden i et skænderi
Vandmanden bryder sig ikke om at skændes – den vil gerne finde løsninger. © Getty Images

Den perfekte gave til din Vandmand-kæreste

Sommetider kan det faktisk være ret nemt at købe en gave til en kæreste, som er Vandmand i stjernetegn, da personen højst sandsynligt har mange forskellige interesser og hobbyer. Den er fascineret af mange ting, og en gave til Vandmanden bør udfordre personen på et æstetisk og intellektuelt plan. 

1. En fascinerende bog 

En Vandmand vil elske at læse en bog om et emne, som den er passioneret omkring. Den vil kunne sidde i flere timer og fordybe sig i en god bog, og det intellektuelle stjernetegn vil elske at kunne tage nogle vigtige pointer fra bogen med sig videre. 

Bogen “Hvad er et menneske?” af Svend Brinkmann kan købes her til 260 kroner. 

Gave til Vandmanden
En Vandmand vil elske at sidde med en god bog. © Saxo.com

2. Et polaroid-kamera 

Vandmanden nyder at være sammen med sine venner, og den elsker at huske tilbage på hyggelige stunder. Et polaroid-kamera er en virkelig sjov ting at have med på ferier, til fester og andre sjove øjeblikke, og når Vandmanden har brug for tid til sig selv, kan den se tilbage på billederne og huske alle de gode oplevelser. 

Polaroid-kameraet på billedet koster 490 kroner og kan købes her

Gaver til stjernetegnet Vandmanden
Glæd Vandmanden med et polaroid-kamera. © Power.dk

3. En flot diffuser

Vandmanden elsker ikke kun intellektualitet – den elsker også æstetik! Derfor vil en Vandmand altid sætte pris på noget flot tilbehør til hjemmet. Det kunne for eksempel være denne fine diffuser i træ, som vil få Vandmandens hjem til at dufte skønt. 

Diffuseren kan købes her til 390 kroner. 

Gaver til Vandmanden
En diffuser er endnu en fin gave til en Vandmand. © Zalando.com

4. Et årskort eller andre oplevelsesgaver 

En Vandmand elsker, når der sker noget, og den vil derfor godt kunne lide at have et årskort til en forlystelsespark som Tivoli eller andre steder, hvor Vandmand-kæresten godt kan lide at komme hen. En Vandmand vil stort set være fan af alle typer af oplevelsesgaver! 

Et Tivolikort, som giver fri entré hele året, koster 379 kroner og kan købes her

Gaver til kæresten, der er vandmand
En Vandmand elsker at komme ud og få sig nogle oplevelser. © Tivoli.dk