Stjernetegnet Tvilling
VI HAR SAMLET EN RÆKKE TING, DER ER VÆRD AT VIDE OM STJERNETEGNET Tvillingen. © Woman.dk

Stjernetegnet Tvilling

Hvordan er Tvillingen i et forhold og som single? Hvilke styrker har stjernetegnet? Og hvad siger dagens horoskop om Tvillingen i dag?

1. marts 2020 af Redaktionen

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Element: Lufttegn

Stjernetegnet Tvilling – hvis latinske navn er Gemini – er en person, som har meget fart på. Du er meget social og har svært ved at stå stille – der skal helst ske noget hele tiden. Skulle der opstå en diskussion, kan du snakke dig ud af hvad som helst. 

Herunder kan du læse mere detaljeret om, hvilke styrker og udfordringer stjernetegnet Tvillingen har – du kan også blive klogere på, hvordan Tvillingen er i et forhold, som single, som forælder og som ven. Er du selv Tvilling i stjernetegn? Så er det sjovt (og måske lærerigt!) at læse, om stjernerne har ret i deres analyse af dig.

Du kan desuden læse Tvillingens horoskop for i dag her.

Læs også om: 

Stjernetegnet Tvilling
Ligesom Tvillingen er Labradorite-krystallen ganske unik og fuld af energi.© Woman.dk
 

1. Tvillingens styrke

Kendetegnet for Tvillingens stjernetegn er, at du har dine talegaver i orden. En diskussion med dig vil stort set altid ende til din fordel, da du har dine argumenter på plads. Du har en særlig evne til at kommunikere og dermed sætte folk i dit sted og overbevise dem. 

 

2. Tvillingens udfordringer

Som Tvilling kan du have store udfordringer med at lære af dine fejl. Der sker mange ting i dit liv, som fører både positive og negative ting med sig. Her skal du som Tvilling være opmærksom på at lære af disse negative ting. Du skal også gerne lære ikke at gentage disse ting. 

Stjernetegnet Tvilling
Kendetegnet for Tvillingens stjernetegn er dine talegaver.© Woman.dk
 

3. Tvillingen i et parforhold 

Du elsker at date og udforske – så du kan have svært ved at tage skridtet videre, når du er sikker på, at du har fundet drømmepartneren. I et forhold er det rigtigt vigtigt for dig, at I kan kommunikere. Kommunikation er en fordel for dig, og derfor er det vigtigt, du bliver udfordret på et intellektuelt niveau. Hvis I ikke kan kommunikere, så kommer det ikke til at fungere for dig!

Der er gang i dig hele tiden, og du kan være ret intens i et forhold – det skal din partner være indstillet på. Det gælder lige fra dagligdagen til sexlivet. Sidstnævnte må også gerne udforskes, og du er ikke bleg for at prøve nye ting i soveværelset. 

Der skal ske noget i dit forhold! Du kan ikke stå stille, og det skal forholdet heller ikke gøre. 

 

4. Tvillingen som single

Du er fyldt med energi og vil hellere end gerne tage på dates med forskellige personer. Du higer efter oplevelser og skal hele tiden udfordres. Som Tvilling kan det betale sig at være single i længere tid og dermed få tænkt over, hvad du egentlig søger i en partner. Du kan nemlig godt være i tvivl om, hvad det egentlig er du vil.

Tanken om at slå sig ned med én partner kan godt være skræmmende, og derfor vil du hellere tage imod tilbuddene om forskellige dates. 

Stjernetegnet Tvilling
Stjernetegnet Tvillingen elsker at date og udforske.© Woman.dk
 

5. Tvillinger som forældre

Stjernetegnet Tvillingen er den sjove forælder. Der er hele tiden gang i den – uanset om det er at være kreativ med perleplader eller farvelægge tegninger. Du er altid frisk på leg eller spil. Dit barn vil elske at have sine venner med hjem, fordi du er en sej og overskudsagtig forælder. Vennerne vil også elske at være på besøg hos jer.

 

6. Tvillingen som ven

Tvillingen er en enormt kærlig og betænksom ven. Du elsker at have et stort slæng, og selvom du har mange venner, betragter du dem alle sammen som din bedste ven, fordi du føler dig tæt med hver en ven, du har i dit liv.

Du har en charmerende personlighed, der gør det mega nemt for dig at få nye venner – du er nemlig vildt god til at få alle til at føle sig specielle! Det ses også, når du lige skriver ud i jeres gruppechat for at høre, om alle har det okay, eller går forbi din veninde på hendes fødselsdag med en lille blomst. 

 

7. Kendte personer født i Tvillingens tegn

Du er ikke den eneste, der besidder Tvillingens kommunikationsevner og ivrige sind. Her har vi samlet en række kendisser med samme stjernetegn som dig:

 • Nikolaj Lie Kaas (22. maj) 
 • Kronprins Frederik (26. maj) 
 • Morgen Freeman (1. juni) 
 • Angelina Jolie (4. juni)
 • Liam Neeson (7. juni)
 • Kanye West (8. juni) 
 • Mary-Kate Olsen (13. juni)
 • Ashley Olsen (13. juni)
 • Lucy Hale (14. juni) 
 • Neil Patrick Harris (15. juni)
 • Nicole Kidman (20. juni) 
Angelina Jolie og Lucy Hale Tvilling stjernetegn
Angelina Jolie og Lucy Hale er født med stjernetegnet Tvilling.© Wenn

Kilder: “Tvillingerne” af Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.