Tyr stjernetegn
Vi har samlet en række ting, der er værd at vide om stjernetegnet Tyren.© Getty Images

Stjernetegnet Tyr

Hvordan er Tyr i et forhold og som single? Hvilke styrker har stjernetegnet? Og hvad siger dagens horoskop om Tyren i dag?

1. marts 2020 af Redaktionen

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Element: Jordtegn

Stjernetegnet Tyr – hvis latinske navn er Taurus – er en meget rolig og tålmodig person, der bevæger sig yndefuldt med antydning af skjult styrke. Du er et hjemmemenneske, der elsker at slappe af i hjemlige, hyggelige omgivelser, og tingene skal helst være, som de plejer. Derudover har Tyren stor kærlighed til kunst og musik, og de er oftest meget kreative og med hænderne godt skruet på. 

Herunder kan du læse mere detaljeret om, hvilke styrker og udfordringer stjernetegnet Tyren har – du kan også blive klogere på, hvordan Tyren er i et forhold, som single, som forælder og som ven. Er du selv Tyr i stjernetegn? Så er det sjovt (og måske lærerigt!) at læse, om stjernerne har ret i deres analyse af dig.

Du kan desuden læse Tyrens horoskop for i dag her.

Læs også om: 

Tyr stjernetegn
Petrified Wood-krystallen egner sig godt til Tyren på grund af dens evne til at fastholde fred og kærlighed.© Woman.dk
 

1. Tyrens styrker

Kendetegnet for stjernetegnet Tyren er, at du er enormt loyal. Din familie, venner og kæreste ved, at de altid kan regne med dig, og både dit hjerte og pengepung er altid åben for venner i nød. Tyren har intet behov for at være populær, og du foretrækker at lade folk komme til dig – derfor ved du, at de venner, du har, er dine ægte venner. 

 

2. Tyrens udfordringer

For en Tyr er den største udfordring at få sit hjerte knust. Break-ups og kærestesorg er aldrig sjovt, men personer født i Tyrens tegn er følsomme og håndterer ikke disse ting særlig godt. Når først en Tyr er svigtet, kan de have svært ved at komme videre, og derfor prøver de at undgå, at det kommer så vidt. 

Når det så er sagt, er Tyren enormt stærk og bærer følelsesmæssige byrder i lang tid uden at beklage sig, og derfor kan det være svært at gennemskue, om en Tyr går og kæmper en indre kamp. 

Tyr stjernetegn
Kendetegnet for stjernetegnet Tyren er, at du er enormt loyal.© Woman.dk
 

3. Tyren i et parforhold

For en Tyr er ærlighed vigtigt, og derfor er det vigtigste for dig, at du har en kæreste, du kan stole på. Du spotter med det samme, hvis det ikke er tilfældet, og så skal din partner passe på. 

I et forhold er du meget tålmodig og ansvarsfuld, og det er værdier, du også forventer af din partner. Når du møder nye mennesker, er det meget muligt, at du sætter barrierer op, men så snart du føler dig tryg i forholdet, åbner du dig op. 

Du er sjældent krævende, kun når det kommer til loyalitet, da du selv er meget loyal. Når du har en kæreste, er du meget stolt af ham, og du forsøger sjældent at fylde for meget eller stå i skyggen af ham – en perfekt balance er nøglen. 

Noget af det bedste er, når din kæreste får dig til at grine, og at I kan have lange samtaler (eller at han bare kan være en god lytter). 

 

4. Tyren som single

Stjernetegnet Tyr er stædigt, og det gælder især, når du er single. Og du bruger virkelig meget af tiden på at tænke på partneren, som du ikke har. Uforpligtende dates er du ikke god til, og derfor ender du ofte med at være single i længere tid ad gangen. Så er det jo godt, at du er tålmodig, og da du hader halve løsninger, venter du gerne på den helt rette. 

Faktisk fylder dine tanker og bekymringer så meget, at du sommetider kan overse de personer, der viser interesse for dig. Måske du skulle forsøge at erstatte de tanker med nogle mere positive? 

Tyr stjernetegn
For stjernetegnet Tyr er ærlighed vigtigt i et forhold.© Woman.dk
 

5. Tyre som forældre 

Stjernetegnet Tyr er en støttende forælder. Om dit barn så er pivelendig til sport, vil du altid dukke op til samtlige kampe eller diverse skolearrangementer.

Du accepterer ikke dovenskab og sjuskeri, så det er vigtigt for dig, at dine børn er nydelige og holder orden på deres værelser. Du er en god opdrager, og som årene går, vil du blive mere en ven for børnene end en typisk morfigur.  

Din store kærlighed til shopping og mad vil ikke ændre sig, når du får et barn. Selvom pengene til dit forbrug bliver færre, vil du altid sørge for at forkæle dit barn (men også dig selv), så meget du kan. 

 

6. Tyren som ven

Tyren er den vedholdende ven. Det betyder at hvis du først har fundet en ven, du er glad for, giver du ikke slip! Du vil kæmpe for venskabet lige til det sidste, ligesom du altid kæmper for dine egne mål.

Derudover er du en meget støttende ven – også når der er brug for lidt tough love. Du hader at se dine venner spilde deres potentiale, og vil derfor altid stå klar til at hjælpe dem med at få det bedste ud af deres liv. Nogle gange synes dine venner måske, du kan være lidt hård, men i sidste ende elsker de dig for, at du er med til at skubbe dem i den rigtige retning og altid støtter dem i deres håb og drømme. 

 

7. Kendte personer født i Tyrens tegn

Du er ikke den eneste, der besidder Tyrens kreative evner og jordnære sind. Her har vi samlet en række kendisser med samme stjernetegn som dig:

 • Dronning Elisabeth 2. (21. april)
 • Gigi Hadid (23. april)
 • Kelly Clarkson (24. april)
 • Channing Tatum (26. april)
 • Katherine Langford (29. april)
 • Jamie Dornan (1. maj)
 • David Beckham (2. maj)
 • Audrey Hepburn (4. maj)
 • Adele (5. maj)
 • George Clooney (6. maj)
 • Cecilie Frøkjær (12. maj)
 • Robert Pattinson (13.maj)
 • Sam Smith (19. maj)
 • Cher (20. maj)
Katherine Langford og Channing Tatum tyr stjernetegn
Katherine Langford og Channing er født med stjernetegnet Tyr.© Wenn

Kilder: “Tyren” af Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.