Vædder stjernetegn
Vi har samlet en række ting, der er værd at vide om stjernetegnet Vædderen.© Woman.dk

Stjernetegnet Vædder

Hvordan er Vædderen i et forhold og som single? Hvilke styrker har stjernetegnet? Og hvad siger dagens horoskop om Vædderen i dag?

1. marts 2020 af Redaktionen

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Element: Ildtegn

Stjernetegnet Vædder – hvis latinske navn er Aries – er en meget venlig person, som samtidig har en heftig fremtoning og ikke er bange for at hæve stemmen. Du elsker at snakke – og sommetider SÅ meget, at andre kan have svært ved at få et ord indført.

Herunder kan du læse mere detaljeret om, hvilke styrker og udfordringer stjernetegnet Vædderen har – du kan også blive klogere på, hvordan Vædderen er i et forhold, som single, som forælder og som ven. Er du selv Vædder i stjernetegn? Så er det sjovt (og måske lærerigt!) at læse, om stjernerne har ret i deres analyse af dig.

Du kan desuden læse Vædderens horoskop for i dag her

Læs også om: 

Krystallen Carnelian stjernetegnet vædder
Krystallen Carnelian passer godt til stjernetegnet Vædder. Både sten og stjernetegn besidder en stor styrke. © Woman.dk
 

1. Vædderens styrker

Kendetegnet for Vædderens stjernetegn er, at du er meget beslutsom. Du er virkelig modig, og når du skal tage et valg, kan du ikke finde på at sætte begrænsninger for dig selv. Du tager nemlig præcis det valg, du har lyst til og tror på.

 

2. Vædderens udfordringer

Som Vædder kan du godt have svært ved at finde ud af, hvordan du får balanceret din karriere og din familie. Du er lidt flyvsk og vil det hele. Både stifte en familie og være der for dem, men også at opnå succes på dit arbejde.

Vædder stjernetegn
Kendetegnet for Vædderens stjernetegn er, at du er meget beslutsom.© Woman.dk
 

3. Vædderen i et parforhold

Er der kemi mellem jer? Det er et meget vigtigt spørgsmål for Vædderen, og hvis du har dette stjernetegn, kan du sikkert nikke genkendende til, at du lynhurtigt kan mærke, om der er kemi mellem dig og et andet menneske. Kemien er vigtig for dig, og hvis du har fundet en person, du finder interessant og tiltrækkende, går du benhårdt efter ham eller hende.

I et parforhold er stjernetegnet Vædderen utrolig kærlig, og du kan godt lide at forkæle din kæreste ved at lave små overraskelser. Du er meget initiativrig, og din kæreste bliver beriget med, at du altid har en sjov idé til, hvad I kan lave sammen – du vil med glæde planlægge fornøjelsen! Derudover er Vædderen et af de stjernetegn, der er vildest i sengen, så en fantastisk sengemakker er også et titel, som Vædderen kan være stolt af.

Du kan opleve, at du hurtigt kan blive rastløs i et parforhold. Det skyldes, at du er så beslutsom – og ofte lidt flyvsk. Et godt råd til Vædderen er derfor, at du giver dig god tid til at lære din kæreste at kende. Også når du ikke længere flyver på en lyserød sky af forelskelse og betagelse af kemi.

 

4. Vædderen som single

Stjernetegnet Vædderen er meget flirtende. Det er ikke sikkert, du selv lægger mærke til det, men du flirter ofte med dem, du omgiver dig med. Du er rigtig god til at give andre mennesker komplimenter, og det kan misforstås som flirt, selvom du egentlig bare godt kan lide at komplimentere andre. Du elsker at tale med alle slags mennesker!

Som single er Vædderen utrolig optimistisk, impulsiv og altid åben over for nye oplevelser og eventyr. Ofte er det dog selve jagten, du synes er mest spændende, og derfor oplever du sikkert, at du hurtigt kan miste interessen, når du først har fået en sød type på krogen. 

Vædder stjernetegn
Stjernetegnet Vædderen er meget flirtende.© Woman.dk
 

5. Væddere som forældre

Stjernetegnet Vædderen er en energisk forælder. Du elsker nemlig at bruge tid på dine fritidsinteresser, hvad end det er sport, veninder, venner eller en anden hobby. Du er altså en travl person, og selvom du naturligvis bruger meget tid med dit barn, bliver det også et selvstædigt menneske, fordi du ikke er den overbeskyttende type, der er over din unge hele tiden.

Du opfordrer dit barn til at tage chancer her i livet, og du bakker det altid op i dets beslutninger. Det allervigtigste for dig er, at dit barn bruger sit liv på at gøre ting, der får det til at smile og være glad.

 

6. Vædderen som ven

Som Vædder er du den initiativtagende og handlingsorienterede ven – du elsker, når der sker noget! Derfor finder du gerne på sjove eventyr, spontane ture og fede planer, du kan invitere dine venner med på.

Som Vædder er du den fødte leder! Det er derfor helt naturligt, hvis du er den i vennegruppen, der tager teten, og altid har tjek på hvor og hvornår I næste gang skal ses, eller lige sender en besked inde i gruppechatten for at høre, hvornår I næste gang skal ud på eventyr. 

 

7. Kendte personer født i Vædderens tegn

Du er ikke den eneste, der besidder Vædderens taleevner og modige sind. Her har vi samlet en række kendisser med samme stjernetegn som dig:

 • Reese Witherspoon (22. marts)
 • Keira Knightley (26. marts)
 • Mariah Carey (27. marts)
 • Lady Gaga (28. marts)
 • Céline Dion (30. marts)
 • Eddie Murphy (3. april)
 • Pharrell Williams (5. april)
 • Paul Rudd (6. april)
 • Kristen Stewart (9. april)
 • Emma Watson (15. april)
 • Akon (16. april)
 • Dronning Magrethe 2. (16. april)
 • Jennifer Garner (17. april)
 • Kourtney Kardashian (18. april)
Emma Watson og Lady Gaga vædder stjernetegn
Emma Watson og Lady Gaga er født med stjernetegnet Vædder.© Wenn

Kilder: “Vædderen” af Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.