Vædder stjernetegn
Vi har samlet en række ting, der er værd at vide om stjernetegnet Vædderen.© Woman.dk

Stjernetegnet Vædder

Hvordan er Vædderen i et forhold og som single? Hvilke styrker har stjernetegnet? Og hvad siger dagens horoskop om Vædderen i dag?

1. marts 2020 af Redaktionen

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Element: Ildtegn

Stjernetegnet Vædder – hvis latinske navn er Aries – er en meget venlig person, som samtidig har en heftig fremtoning og ikke er bange for at hæve stemmen. Du elsker at snakke – og sommetider SÅ meget, at andre kan have svært ved at få et ord indført.

Herunder kan du læse mere detaljeret om, hvilke styrker og udfordringer stjernetegnet Vædderen har – du kan også blive klogere på, hvordan Vædderen er i et forhold, som single, som forælder og som ven. Er du selv Vædder i stjernetegn? Så er det sjovt (og måske lærerigt!) at læse, om stjernerne har ret i deres analyse af dig.

Du kan desuden læse Vædderens horoskop for i dag her

Læs også om: 

Krystallen Carnelian stjernetegnet vædder
Krystallen Carnelian passer godt til stjernetegnet Vædder. Både sten og stjernetegn besidder en stor styrke. © Woman.dk

1. Vædderens styrker

Kendetegnet for Vædderens stjernetegn er, at du er meget beslutsom. Du er virkelig modig, og når du skal tage et valg, kan du ikke finde på at sætte begrænsninger for dig selv. Du tager nemlig præcis det valg, du har lyst til og tror på.

2. Vædderens udfordringer

Som Vædder kan du godt have svært ved at finde ud af, hvordan du får balanceret din karriere og din familie. Du er lidt flyvsk og vil det hele. Både stifte en familie og være der for dem, men også at opnå succes på dit arbejde.

Vædder stjernetegn
Kendetegnet for Vædderens stjernetegn er, at du er meget beslutsom.© Woman.dk

3. Vædderen i et parforhold

Er der kemi mellem jer? Det er et meget vigtigt spørgsmål for Vædderen, og hvis du har dette stjernetegn, kan du sikkert nikke genkendende til, at du lynhurtigt kan mærke, om der er kemi mellem dig og et andet menneske. Kemien er vigtig for dig, og hvis du har fundet en person, du finder interessant og tiltrækkende, går du benhårdt efter ham eller hende.

I et parforhold er stjernetegnet Vædderen utrolig kærlig, og du kan godt lide at forkæle din kæreste ved at lave små overraskelser. Du er meget initiativrig, og din kæreste bliver beriget med, at du altid har en sjov idé til, hvad I kan lave sammen – du vil med glæde planlægge fornøjelsen! Derudover er Vædderen et af de stjernetegn, der er vildest i sengen, så en fantastisk sengemakker er også et titel, som Vædderen kan være stolt af.

Du kan opleve, at du hurtigt kan blive rastløs i et parforhold. Det skyldes, at du er så beslutsom – og ofte lidt flyvsk. Et godt råd til Vædderen er derfor, at du giver dig god tid til at lære din kæreste at kende. Også når du ikke længere flyver på en lyserød sky af forelskelse og betagelse af kemi.

4. Vædderen som single

Stjernetegnet Vædderen er meget flirtende. Det er ikke sikkert, du selv lægger mærke til det, men du flirter ofte med dem, du omgiver dig med. Du er rigtig god til at give andre mennesker komplimenter, og det kan misforstås som flirt, selvom du egentlig bare godt kan lide at komplimentere andre. Du elsker at tale med alle slags mennesker!

Som single er Vædderen utrolig optimistisk, impulsiv og altid åben over for nye oplevelser og eventyr. Ofte er det dog selve jagten, du synes er mest spændende, og derfor oplever du sikkert, at du hurtigt kan miste interessen, når du først har fået en sød type på krogen. 

Vædder stjernetegn
Stjernetegnet Vædderen er meget flirtende.© Woman.dk

5. Væddere som forældre

Stjernetegnet Vædderen er en energisk forælder. Du elsker nemlig at bruge tid på dine fritidsinteresser, hvad end det er sport, veninder, venner eller en anden hobby. Du er altså en travl person, og selvom du naturligvis bruger meget tid med dit barn, bliver det også et selvstædigt menneske, fordi du ikke er den overbeskyttende type, der er over din unge hele tiden.

Du opfordrer dit barn til at tage chancer her i livet, og du bakker det altid op i dets beslutninger. Det allervigtigste for dig er, at dit barn bruger sit liv på at gøre ting, der får det til at smile og være glad.

6. Vædderen som ven

Som Vædder er du den initiativtagende og handlingsorienterede ven – du elsker, når der sker noget! Derfor finder du gerne på sjove eventyr, spontane ture og fede planer, du kan invitere dine venner med på.

Som Vædder er du den fødte leder! Det er derfor helt naturligt, hvis du er den i vennegruppen, der tager teten, og altid har tjek på hvor og hvornår I næste gang skal ses, eller lige sender en besked inde i gruppechatten for at høre, hvornår I næste gang skal ud på eventyr. 

7. Kendte personer født i Vædderens tegn

Du er ikke den eneste, der besidder Vædderens taleevner og modige sind. Her har vi samlet en række kendisser med samme stjernetegn som dig:

 • Reese Witherspoon (22. marts)
 • Keira Knightley (26. marts)
 • Mariah Carey (27. marts)
 • Lady Gaga (28. marts)
 • Céline Dion (30. marts)
 • Eddie Murphy (3. april)
 • Pharrell Williams (5. april)
 • Paul Rudd (6. april)
 • Kristen Stewart (9. april)
 • Emma Watson (15. april)
 • Akon (16. april)
 • Dronning Magrethe 2. (16. april)
 • Jennifer Garner (17. april)
 • Kourtney Kardashian (18. april)
Emma Watson og Lady Gaga vædder stjernetegn
Emma Watson og Lady Gaga er født med stjernetegnet Vædder.© Wenn

8. Sol i Vædderen, ascendant i...

Her kan du læse alt om lige præcis din unikke kombi af soltegn (stjernetegn) og din ascendant. Hvis ikke, du kender din ascendant, kan du læse meget mere om den, og finde din ascendant, her

Sol i Vædderen, ascendant i Vædderen

Har du både sol i ascendant i Vædderen? Boy oh boy! Når din sol og ascendant står samme sted, forstærker de to hinanden, så du bliver ekstra-mega-meget Vædder-agtig. Det vil sige, at du fremstår som en person med ekstremt meget kræft og styrke. Du er en naturlig leder-type, hvilket ses i din store gennemslagskraft og viljestyrke. 

Sol i Vædderen, ascendant i Tyren

Din ascendant gør, at du fremstår rolig, fattet og fornuftig, selvom du ikke altid føler dig sådan. Du har en spontan og vild side, men når du er sammen med nye mennesker, er du god til at tøjle den og tænke før du taler. Når du derimod er sammen med folk, du stoler på og føler dig tryg ved, er du som en åben (til tider højtråbende) bog. 

Sol i Vædderen, ascendant i Tvillingen

En vaskeægte power-sammensætning! Du er vild med fest, farver og sociale begivenheder, og du siger aldrig nej til et eventyr: Om det så er en tur i Ikea eller en Interrail-tur i øst-Europa. Dog er tålmodighed ikke ligefrem din spidskompetence. 

Sol i Vædderen, ascendant i Krebsen

Din ascendant gør, at du kan fremstå en smule indadvendt og følsom, men inde bag din maske gemmer der sig en modig, åbenmundet person, der virkelig har sine meningers mod! Du kan nogen gange føle, at du nærmest er to forskellige mennesker alt efter hvem, du er sammen med, og det er tit folk tror, at du vil lege deres lomme-psykolog, selvom det slet ikke er den rolle, du har lyst til at have. 

Sol i Vædderen, ascendant i Løven

Ild med ild på? Jeps, det er dig, vi taler om! En ting er sikkert: Du har helt klart selvtilliden i orden! Du stoler på dig selv, din egen mavefornemmelse og har stærke overbevisninger, om hvad du gerne vil med dit liv. Du elsker at fortælle åbent om dine holdninger, og du er bestemt ikke sceneskræk: Måske endda det modsatte!

Sol i Vædderen, ascendant i Jomfruen

Jomfruen, som du er i ascendant, er virkelig et tjekket tegn. Der er ingen tvivl om, at din Jomfru i ascendanten gør, at du har masser af struktur på dine ting, er god til at lave lister og eeelsker orden, og endnu bedre er, at din Vædder i solen helt klart gør, at du får MASSER fra hånden! Er du en lille produktivitetsmaskine? Ja, det tror vi nok, du er!

Sol i Vædderen, ascendant i Vægten

Du er et menneske, der virkelig rummer nogle nuancer og modsætninger. På den ene side er du påpasselig og undgår konflikter, mens du på den anden side altid har en stærk holdning til tingene og ikke kan holde ud, når tingene ikke går retfærdigt til! Derfor tror du, at du engang imellem må have nogle indre dilemmaer: ‘Åh, ikke sig det, ikke sig det, ti stille, ti stille. EJ, jeg bliver NØDT til at sige noget!’

Sol i Vædderen, ascendant i Skorpionen

Din ascendant i Skorpionen er med til at tøjle dit lidt utålmodige væsen. Du er impulsiv af natur, og det der med at tænke, inden du taler, er ikke lige din spidskompetance, dog er din ascendant med til at tøjle dig lidt, når du er ude i offentligheden. Du er en person med stærke følelser, flamboyante meninger og stålfaste holdninger. 

Sol i Vædderen, ascendant i Skytten

Du er en livsglad person, der kan få enhver til at smile, selv på en dag med tunge, mørke regnskyer på himlen. Du er energisk, elsker en udfordring og siger aldrig nej til et nyt, spændende eventyr. Du er super umiddelbar og impulsiv hvilket gør, at du er nem for andre at læse. 

Sol i Vædderen, ascendant i Stenbukken

Succesfuld? Det tror vi nok lige! Arbejdshest? Den største af slagsen! Gå på mod? Tons af det! Du er virkelig en duacell-kanin med verdens største selvdisciplin. Du vil så gerne klarer dig godt i livet, og derfor arbejder du virkelig hårdt for at nå de mål, du sætter dig for.

Sol i Vædderen med ascendant i Vandmanden

Du er en person, der virkelig er god til at tænke ud af boksen, og stole på dine egne meninger og holdninger. Du kan være lidt af en forgangsmand, der tænker og siger tanker, som er nye og til tider lidt rebelske. Du er ekstremt modig, og der er uden tvivl mange, der ser op til din mod, styrke og krøllede hjerne!

Sol i Vædderen med ascendant i Fisken

Du er en type, folk tit kan komme til at tage fejl af: De tror måske, du er lidt skrøbelig og sensitiv, mens du i virkeligheden er super stærk og kraftfuld. Du er måske ikke den mest frembrusende i et selskab, men der er ingen tvivl om, at du er selvstændig, ved hvad du vil og virkelig kæmper for de ting, du tror på. 

Kilder: “Vædderen” af Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide