Stjernetegnet Vægt
Vi har samlet en række ting, der er værd at vide om stjernetegnet Vægten.© Woman.dk

Stjernetegnet Vægt

Hvordan er Vægten i et forhold og som single? Hvilke styrker har stjernetegnet? Og hvad siger dagens horoskop om Vægten i dag?

1. marts 2020 af Zenia Andine Kehlet

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Element: Lufttegn

Stjernetegnet Vægt – hvis latinske navn er Libra – er en meget opmærksom person. Du har det bedst, når andre har det godt – derfor er du også den fødte lytter, når folk har brug for at snakke. 

Herunder kan du læse mere detaljeret om, hvilke styrker og udfordringer stjernetegnet Vægten har – du kan også blive klogere på, hvordan Vægten er i et forhold, som single, som forælder og som ven. Er du selv Vægt i stjernetegn? Så er det sjovt (og måske lærerigt!) at læse, om stjernerne har ret i deres analyse af dig.

Du kan desuden læse Vægtens horoskop for i dag her.

Læs også om: 

Stjernetegnet Vægt
Sodalite-krystallen gavner og understøtter Vægtens i forvejen gode egenskaber.© Woman.dk
 

1. Vægtens styrker 

Stjernetegnet Vægten er en meget retfærdig person, og du er ikke glad, når noget ikke går retfærdigt til. Du bliver meget utilpas, når noget ikke er fair, og du kæmper derfor for retfærdigheden. Om det er et skænderi med kæresten, eller nogen der hopper foran i køen i Netto – det hele skal gå retfærdigt til! 

 

2. Vægtens udfordringer

Din største udfordring som Vægt er at acceptere skæbnen. Du har svært ved at acceptere ting, du ikke selv har indflydelse på. Du vil gerne have kontrollen og vide, at tingene går retfærdigt til efter dit hoved. 

Stjernetegnet Vægt
Stjernetegnet Vægten er en meget retfærdig person. © Woman.dk
 

3. Vægten i et parforhold

I et parforhold kan stjernetegnet Vægten hurtigt komme til at tvivle på, om valget om at være i forholdet er det rigtige for dig. Som Vægt lader du ikke enhver komme helt ind tæt på dig, for det kræver tid for dig at finde ud af, om du vil være i et forhold med personen. Der skal forventningsafstemmes, inden du kan åbne dig op for et forhold. 

Du vil gerne have, at der er mulighed for, I kan snakke om jeres følelser, hvis der skulle opstå små skænderier. Vægten hader at være uvenner, og du vil derfor gøre alt for at undgå sådan en situation.

 

4. Vægten som single

Du vil gerne have balance i dit liv, og derfor har du lidt udfordringer med at være single for længe ad gangen. Stjernetegnet Vægten kan godt lide at møde nye mennesker, og du er sikkert allerede på jagt efter partneren, du vil dele livet med – men du går ikke ind i noget, før du er sikker på, at han er den rigtige for dig. Hvorfor også spilde tiden, når der i stedet er så mange andre skønne personer, du mangler at møde?

Stjernetegnet Vægt
Stjernetegnet Vægt lader ikke enhver komme helt ind tæt på sig.© Woman.dk
 

5. Vægtene som forældre

Stjernetegnet Vægten er den glade forælder. Den forælder, der altid er positiv, og det vil heldigvis også smitte af på dit barn. 

I elsker at være sammen som familie, men kan også sagtens være sammen med venner og veninder. Ligeledes vil du intet have noget imod, at dit barn tager venner med hjem – det synes du bare er fedt! Som Vægt er det vigtigste bare, at I kan være glade som familie. 

 

6. Vægten som ven

Vægten er den sociale ven, der elsker at få nye venner, møde nye mennesker og generelt bare være social. Som Vægt er du den type menneske, der elsker at tale med fremmede og sagtens kan få en ny ven, når du er til frisør, nede i fitness eller bare nede at handle. Virkeligt imponerende!

Som Vægt er du også rigtig god til at se tingene fra flere sider. Derfor vil mange af de venner henvende sig til dig, når de har brug for et nyt perspektiv på tingene. 

 

7. Kendte personer født i Vægtens tegn

Du er ikke den eneste, der besidder Vægtens opmærksomme sind. Her har vi samlet en række kendisser med samme stjernetegn som dig:

  • Avril Lavigne (27. september)
  • Anders W. Berthelsen (28. september) 
  • Gwen Stefani (3. oktober)
  • Kate Winslet (5. oktober)
  • Robert Hansen (5. oktober) 
  • Bruno Mars (8. oktober) 
  • Bella Thorne (8. oktober) 
  • Cardi B (11. oktober)
  • Zac Efron (18. oktober) 
  • Kim Kardashian (21. oktober) 

Kim Kardashian og Kate Winslet Vægt stjernetegn
Kim Kardashian og Kate Winslet er født med stjernetegnet Vægt© Wenn

Kilder: “Vægten” af Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.