Stjernetegnet Vandmand
Vi har samlet en række ting, der er værd at vide om stjernetegnet Vandmanden.© Woman.dk

Stjernetegnet Vandmand

Hvordan er Vandmanden i et forhold og som single? Hvilke styrker har stjernetegnet? Og hvad siger dagens horoskop om Vandmanden i dag?

1. marts 2020 af Redaktionen

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Element: Lufttegn

Stjernetegnet Vandmand – hvis latinske navn er Aquarius – er et meget venligt, rolig og høfligt menneske, som dog elsker at overraske ved at gøre noget uforudsigeligt. Vandmanden kan både være skarpsindigt morsom, original og uafhængig, men samtidig være diplomatisk, blid og sympatisk. Derudover sørger du som Vandmand for at have virkelig mange venskaber.

Herunder kan du læse mere detaljeret om, hvilke styrker og udfordringer stjernetegnet Vandmanden har – du kan også blive klogere på, hvordan Vandmanden er i et forhold, som single, som forælder og som ven. Er du selv Vandmand i stjernetegn? Så er det sjovt (og måske lærerigt!) at læse, om stjernerne har ret i deres analyse af dig.

Du kan desuden læse Vandmandens horoskop for i dag her.

Læs også om: 

Stjernetegnet Vandmand
Amethyst-krystallen hjælper stjernetegnet Vandmanden med at holde styr på de mange tanker. © Woman.dk
 

1. Vandmandens styrker

Vandmanden er fuld af gode idéer, og det udspringer sig ofte af, at du er meget kreativ. Du er original, og det er dine idéer også – både når det gælder om at finde en anderledes film at se, hvis du skal arrangere en sjov date, eller brainstorme på arbejdet eller studiet.

Derudover har du en vidunderlig styrke til at berolige hysteriske mennesker (måske en veninde eller en sur kæreste?) og få børn til at falde til ro. 

 

2. Vandmandens udfordringer

Socialt set kan du godt have tendens til at vælge kvantitet frem for kvalitet. Du vil hellere have mange venner frem for få intime venner. Der er alt for meget, som skal opdages og udforskes til at være bundet til et eller to venskaber. 

Andre kan også opleve, at du sommetider virker uopmærksom, men det skal de ikke lade sig snyde af – du kan formentlig fortælle dem i detaljer, hvad de har sagt efterfølgende. 

Stjernetegnet Vandmand
Stjernetegnet Vandmanden er fuld af gode idéer.© Woman.dk
 

3. Vandmanden i parforhold

I et parforhold er det utroligt vigtigt for dig, at du har frihed til at dyrke dine utallige interesser og bruge tid med dine venner. Det betyder ikke rigtigt noget for dig, om din partner har mange penge, men du forventer, at I sammen kan have intellektuelle snakke og diskussioner. 

Det betyder også meget for dig at være ærlig, så hvis der er noget, der går dig på, fortæller du det til din kæreste. Til gengæld fortæller du også ærligt, hvor højt du elsker din kæreste, hvis han eller hun spørger dig. Det værste, din partner kan gøre, er at lyve for dig eller holde sine tanker tilbage.

Vandmænd slår sig sjældent til ro i et fast forhold for mere end en begrænset periode. Du kan nemlig have en ubevidst frygt for at knytte dig til én person. Hvis du finder the one, elsker du dog lange snakke om fremtiden! 

 

4. Vandmanden som single

Stjernetegnet Vandmanden har det godt med at være single – du elsker nemlig at gøre, hvad du har lyst til, og det er rart for dig, at der ikke er nogen, du skal tage hensyn til. 

Du sætter stor pris på – og kræver – din frihed, og det skal et potentielt match på Tinder vide. En kommende partner skal have noget virkelig fedt at byde på, hvis han skal fange din interesse. Ellers føler du, at du lige så godt kan være single.

Stjernetegnet Vandmand
Stjernetegnet Vandmand har brug for frihed til at dyrke sine interesser. © Woman.dk
 

5. Vandmænd som forældre

Du har altid hjertet med, når der sker noget nyt i dit liv. Det gælder også, når du får et barn. Du er et socialt menneske, og derfor betyder det meget for dig, at du stadig ses med dine venner og veninder – gerne i selskab med dit barn – og dine sociale kompetencer og venlige sind vil din unge kunne lære meget af. 

Du synes ikke, at alt altid behøver at gå præcis efter bogen. Vi lærer af vores fejl, og du mener ikke, at det skader nogen at lære nye, spændende ting. 

 

6. Vandmanden som ven

Vandmanden er den inspirerende ven. Du har en holdning til alt, elsker at undersøge ting og blive klogere, og så er du modig i dine, til tider lidt særlige, holdninger og idéer. Derfor inspirerer du dine venner til at tænke ud af boksen, være dem selv og turde tro på dem selv.

Du er dog også den ven, der ofte får vennegruppen ud i problemer. Du elsker at have det sjovt og udforske verden og er ikke bange for at gøre ting, der kan få konsekvenser senere hen. Du er derfor den ven, der ofte overbeviser vennegruppen om at gøre skøre ting, der måske virker som en forfærdelig idé først, men senere hen viser sig at blive et vildt eventyr. 

 

7. Kendte personer født i Vandmandens tegn

Du er ikke den eneste, der besidder Vandmandens venlige og gådefulde jeg. Her har vi samlet en række kendisser med samme stjernetegn som dig:

  • Justin Timberlake (31. januar)
  • Shakira (2. februar)
  • Cristiano Ronaldo (5. februar)
  • Ashton Kutcher (7. februar)
  • Jennifer Aniston (11. februar)
  • Taylor Lautner (11. februar)
  • Robbie Williams (13. februar)
  • Paris Hilton (17. februar)
Jennifer aniston og justin timberlake
Både Jennifer Aniston og Justin Timberlake er Vandmænd i stjernetegn.© Wenn

Kilder: “Vandmanden” af Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.