Kate Bernyk
© Instagram: @kbernyk

Det var en kamp, men nu giver hun ikke længere en f*** for, hvad tallet på vægten siger!

Tænk engang, du kan faktisk ikke måle succes ud fra din vægt

4. oktober 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Kate Bernyk er ikke trådt op på vægten i to år. 

Årsagen er ikke, at hun har fundet en mirakelkur, der gør hendes tidligere mere end to gange daglige tur på vægten unødvendig. Mirakelkure findes nemlig ikke, men du kan arbejde med, hvordan du selv tænker om din krop – og det er netop grunden til at Kate Bernyk ikke længere vejer sig.

Hun fortæller, at tallet på vægten i årevis fyldte mere end personlige succeser, som eksempelvis hendes karriere. Det var kun vægten, der virkelig kunne fortælle hende, om hun var noget værd eller ej. 

Hun havde også svært ved at frigøre sig fra tanken om, at kvinden skal være mindre end manden. Efter hendes mening er den norm opstået, da alle fra Disney til romatiske komedier viser en slank kvinde, der kan putte sig i mandens arme.

Det skulle være slut, besluttede hun sig for

Selvom det tog tid at komme sig over sin besættelse, så var hun målrettet. 

Hun begyndte at gå i tøj, der fremhævede alle de positive sider af hendes krop, i stedet for at gemme den helt væk. Hun opsøgte profesionelle, der kunne hjælpe hende med at komme sig over besættelsen af sin vægt og flytte fokus over på, hvordan hun selv har det med sin krop. Derudover droppede hun desuden tanken om, at du skal være åleslank for at være sund.

Der er stadig dage, hvor det er svært, fortæller Kate Bernyk, og hun er stadig igang med kampen for et mere positivt selvbillede. Der er dog flere og flere gode dage, hvor hun virkelig og ærligt elsker den person, hun er blevet. 

Her er seje Kate Bernyk foran spejlet og glad for sin krop – lige præcis som den er

Kilde: Allure.com

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?