© Getty Images

5 gode grunde til, at du skal ELSKE at være nøgen

Tøj er overvurderet!

24. juni 2016 af Redaktionen

1. Du bliver vant til din krop 

De fleste af os kan finde et par punkter, som vi ikke er helt tilfredse med, ved os selv. Men hvis du bliver vant til at se dig selv nøgen, fokuserer du ikke længere på detaljerne, men ser en helhed i stedet.

2. Det er sexet

Det er de færreste, der kan prale af at have skabet fyldt med toplækkert hjemmetøj. Men hvad med at droppe hyggeklunset? Smid tøjet, næste gang du ligger på sofaen. Du føler dig sexet, og kæresten er garanteret også fan!

3. Du føler dig frisk

I stedet for at hoppe direkte fra badet og i tøjet, så vent lidt! Tør dit hår, læg makeup, og studér dig selv og din holdning i spejlet. Og så som det sidste, lige inden du skal ud af døren, klæder du dig på – i helt friskt tøj – uden yoghurtpletter...

4. Det er kendisstil 

Christina Aguilera har fortalt, at hun elsker ‘naked Sundays’, Marilyn Monroe sov ikke i andet end Chanel no. 5, og hvorfor ikke gøre de kendte kunsten efter? Så får du nemt lidt stjernestøv ind i hverdagen!

5. Det er behageligt 

Når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, strammer bukserne, og bh’en gnaver – hvorfor så egentlig beholde det på? Din mave og dine bryster vil takke dig for at blive sat fri en gang imellem.

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Vil du ikke risikere at gå glip af sundhedstips? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.