3 gode energikilder inden din træning

Jeg har testet og afprøvet alverdens kosttilskud, som netop booster energiniveauet, så det kribler i hele kroppen. Dog har jeg nogle favoritter, som jeg selvfølgelig vil dele med jer her på Woman.dk. Er du til naturprodukter eller energidrikke? Her er 3 af mine yndlings energikilder til en god træning:

Sort klassisk kaffe

Simpelt af det og ja.. sort kaffe, en god klassiker som er sten sikker! Kaffe giver et god koffein spark og kan både drikkes varm og kold, alt efter hvad du fortrækker.

Rødbede booster

Rødbedejuice er det nye indenfor energidrikke, da rødbede har en positiv effekt på energi og udholdenhed. Er du ikke den store fortaler for energidrikke, så kan denne naturkilde virkelig anbefales

Opskrift

4-5 rødbeder

2 gulerødder

3 cm ingefær

1 appelsin

Bland indgredienserne sammen i en juicer, og du er klar til din træning.

Grøn te

Grøn te eller det populære matcha-pulver er en suveræn kilde til energi. Der findes et hav af muligheder, hvorpå du kan indtage teen. Matcha-pulver kan laves som te, lemonade, blandes i smoothies eller i en portion skyr.

Hvad gør du, når energiniveauet trænger til et lille spark bagi? Del dit bedste tip i kommentarfeltet.

Hav en dejlig dag!

- Sarah Posin

Sarah Posins træning

Stærk, sund og glad er Sarahs vision. Hun er Womans tidligere træningsekspert og guider os kvinder til en sund hverdag med træning og sunde alternativer.

Sarah er en passioneret trænings- og livsstilsblogger, som deler ud af sin erfaring her på Woman og på hendes blog og i form af boot-camp forløb og personlig træning. Sarah er Danmarks mester i Bikini Fitness og har efterfølgende konkurreret i udlandet, hvor hun har repræsenteret det danske landshold.

Hendes mission er at hjælpe andre kvinder tættere på deres mål og finde glæde og velvære i en sund livsstil.

Kig også forbi Sarahs blog, hvor du kan finde flere tips og tricks til, hvordan du opnår resultater med din træning, eller find hende på hendes Instagram eller facebook.

Du vil (garanteret) også kunne lide