3 ting, du nemt kan lave på din ferie, som holder dig i form

Er du aktiv på din sommerferie? Eller er du også en af dem, som absolut ikke gider at bruge ferien i fitness centeret? Her er 3 gode og sjove muligheder for at få motion på ferien, imens du nyder solen og oplevelserne omkring dig.

1: Hotel workout

Små hurtige workout’s på hotelværelset sammensat af dine yndlingsøvelser. Her kan du bruge din egen kropsvægt eller lade stole eller sengekanten indgå i din træning.

Eksempel:

  • 15 air squat
  • 15 armbøjninger på sengekanten
  • 15 englehop
  • 15 step op på sengekanten

4 runder af ca. 10 minutters træning.

2: Aktiv på stranden

Hop ind forbi den nærmeste kiosk, og køb et sæt strandtennis. Udover at det er hamrende sjovt og underholdende, så får du nok strandens bedste solspot – og det fedeste af det hele, det er gratis motion!

3: Lej en cykel

Skal du opleve feriestedet fra lidt andre vinkler? Lej en cykel, og udnyt, at du kan få lidt motion, imens du suger opleverser og indtryk til dig.

Hvilke aktive feriemuligheder benytter du dig af, når det gælder motion på ferien?

Sarah Posin

Sarah Posins træning

Stærk, sund og glad er Sarahs vision. Hun er Womans tidligere træningsekspert og guider os kvinder til en sund hverdag med træning og sunde alternativer.

Sarah er en passioneret trænings- og livsstilsblogger, som deler ud af sin erfaring her på Woman og på hendes blog og i form af boot-camp forløb og personlig træning. Sarah er Danmarks mester i Bikini Fitness og har efterfølgende konkurreret i udlandet, hvor hun har repræsenteret det danske landshold.

Hendes mission er at hjælpe andre kvinder tættere på deres mål og finde glæde og velvære i en sund livsstil.

Kig også forbi Sarahs blog, hvor du kan finde flere tips og tricks til, hvordan du opnår resultater med din træning, eller find hende på hendes Instagram eller facebook.

Du vil (garanteret) også kunne lide