Gør træningen nemmere med sundheds-apps
© iStock

6 apps, der gør det nemmere at være sund

Vidste du, at du kan gå til yoga i din iPhone?

22. august 2017

Det kan til tider være svært at svinge sig selv op til en tur i fitnesscentret eller kun at spise ét stykke kage, men du kan sagtens gøre det lidt nemmere for dig selv ved hjælp af noget, du alligevel hele tiden har i hånden – din telefon.

Vi har fundet 6 cool apps, der hjælper dig med at være lidt sundere i hverdagen, uanset om du prøver at tage dig sammen til at komme i gang med træningen eller blot skal mindes om at drikke mere vand i løbet af dagen.

7 Minute Workout appen får træningen hurtigt overstået
© iTunes

7 Minute Workout

Hvis du har lidt svært ved at komme ud ad døren til træningscentret, så kan du prøve 7 Minute Workout. 

Som navnet indikerer, tager træningsprogrammet kun syv minutter, hvor du får gang i hele kroppen. De fleste har sikkert syv minutter om dagen, der godt kunne bruges mere effektivt, og så hjælper det bestemt også på den dårlige samvittighed at få trænet.

Pris: Gratis
Findes til både iPhone og Android

Med Yoga.com kan du hurtigt få styr på dine yogastillinger og blive mere smidig
© iTunes

Yoga.com

Hvis du er mere til yoga end styrketræning, så er Yoga.com-appen måske noget for dig. Endnu en gang indikerer navnet præcis, hvad du får: 300 stillinger samt videodemonstrationer. 

Appen indeholder 45 yogaprogrammer med forskellige sværhedsgrader, og du kan også sammensætte dit eget program, hvis du er mere til dét. 

Yoga-appen koster 35 kroner, men det er et engangskøb, og det er helt sikkert billigere end et fitnessabonnement – især ét, der alligevel ikke bliver brugt.

Pris: 35 kroner
Findes til både iPhone og Android

Få styr på kost og kalorier med MyFitnessPal
© iTunes

MyFitnessPal

På trods af det halvlange navn er appen sådan set meget simpel: Du kan tælle kalorier og holde styr på, hvad du spiser. 

MyFitnessPal er god, hvis du gerne vil have et bedre overblik over, hvad du indtager af kalorier, fedt, sukker og protein i løbet af dagen; appen er nem at bruge, og den har en database på over 5 mio. forskellige madvarer, så du hurtigt kan regne dit kalorieindtag ud og måske få bedre styr på kosten.

Pris: Gratis
Findes til både iPhone og Android

Få brugt kroppen på kontoret med Stand Up!
© iTunes

Stand up!

I løbet af en lang dag på kontoret er det sikkert ret begrænset, hvor meget du husker at stå op eller gå en lille tur rundt om blokken, og det kan mærkes i kroppen. Stand Up! hjælper dig med at huske det med små remindere, så du får bevæget dig lidt mere i løbet af dagen.

Pris: Gratis
Findes kun til iPhone – har du Android, kan du prøve Break Reminder

Bliv bedre til at drikke vand i løbet af dagen med Daily Water-appen
© iTunes

Daily Water

Ligesom med at stå op i det daglige er det til tider svært at huske at indtage nok vand, selv om vand er vigtigt for dit velvære. Det kan heldigvis løses utroligt nemt med Daily Water-appen, der fortæller dig, hvornår og hvor meget du skal nå at drikke.

Pris: Gratis
Findes til både iPhone og Android

Meditations-appen Calm hjælper dig med at afstresse og blive gladere i hverdagen
© iTunes

Calm

Hvis du mangler lidt ro i krop og tanker, så prøv Calm. 

Calm er en mindfulness- og meditations-app, som indeholder meditationsprogrammer af varierende længde, så selv om du kun har tre minutter, har appen et program til dig. Formålet er at afhjælpe angst og stress samt at forbedre din søvn, dit selvværd og gøre dig gladere.

Pris: Gratis
Findes til både iPhone og Android

Læs mere fra samme kategori