© iStock

Flad mave og faste baller – uden brug af udstyr

Få de enkle og effektive programmer her

4. februar 2016 af Thomas Lykke / IFORM

3 effektive programmer er alt, der skal til

Intensiv træning i kortere intervaller er kommet for at blive - og det er der en grund til. Det er nemlig super effektivt og nemt at presse ind i en travl hverdag. Desuden viser den nyeste forskning også, at intensiv og højintensiv træning i kort tid er lige så effektiv - hvis ikke endnu mere effektiv end moderat træning i flere timer.

Det rigtige outfit til den hårde træning. Få et super godt tilbud på et lækkert træningssæt her.

Fordelen ved de korte, intensive træningspas er nemlig, at du presser dig selv hårdt, og det giver en ekstra bonus. Jo hårdere du træner, des højere er din efterforbrænding også. Det betyder, at din krop bliver ved med at brænde kalorier af i flere timer, efter du er færdig med at træne og ligger og puster ud på sofaen.

Så hvis du bare træner hårdt, kan du opnå fantastiske resultater på meget kort tid!

Programmerne vi viser dig her er også intensive. Du giver den gas og får sved på panden. Til gengæld varer det kun 20 minutter, og du får maksimalt udbytte af øvelserne.  

Hvor meget rører du dig og hvor meget forbrænder du? Hold styr på din form og dine fremskridt med en Active Life Tracker. Få den her til meget nedsat pris.

Sådan gør du

  • Din træning består af 3 programmer. Et med fokus på mave, et med fokus på baller og et med fokus på kondition
  • For at få det fulde udbytte af din træning skal alle 3 programmer gennemføres 2 gange om ugen. Alle programmer har 4 øvelser og skal gennemføres i 1-3 sæt
  • Hver øvelse skal udføres i 1 minut, og så går du direkte videre til næste øvelse
  • Når du har været igennem alle fire øvelser i et program, starter du forfra og begynder på næste sæt.

Husk!

  • At overholde dine hviledage – din krop har brug for at restituere mellem træningspas for at udvikle sig og blive stærkere
  • Opvarmning – varm altid op i ca. 5 minutter inden du begynder, så din krop er klar til den hårde træning

Klik her for at se programmet og stram op på rekordtid.

Kom i knaldgod vinterform

Ønsker du at vide endnu mere om sundhed, krop og træning? Og vil du have de bedste råd til, hvordan du kommer i rigtig god vinterform, så du er knivskarp, når de varme  måneder nærmer sig? Prøv I FORM og få en masse artikler, guides og gode råd til din træning og din kost – både i bladet og på nettet.

Bestil her og få en lækkert træningsgave med til en super god pris.

Læs mere fra samme kategori