Ingen ville kunne få øjnene fra din numse efter denne øvelse

Faktisk har vi set øvelsen før… du kender sikkert de siddende maskiner, hvor man både kan trænne inder og yderlår? Også kaldet ’hip adduction machine’. Maskinen kræver en smule koncentration, da man let kan sidde og hygge træne lidt, men hvis man koncentrer sig kan se være rigtig effektive.

Jeg vil vise hvordan, du kan udføre øvelsen på en lidt anden måde. Her kommer du med garanti ikke til at sidde og hygge dig. Den brænder helt koncentreret i ballemusklen – en perfekt øvelse tildin ben- balle træning. Enten som et supersæt med en anden øvelse eller som en aktiveringsøvelse inden din træning.

Hvorfor er det vigtigt at kunne aktivere ballemusklerne? Det er vigtigt at kende sin krop når vi snakker om styrketræning. Jo bedre du kender din krop, jo mere vil du få ud af de enkelte øvelser. At kunne aktivere i ballemusklerne gør det lettere for dig at få det helt optimale ud af dine ben og balleøvelser såsom squat, hip thrusters, dødløft osv.

2 eksempler på balle-aktiveringsøvelser:

Forslag 1: 40 sekunders spænd, 20 sekunders pause, 4 runder

Forslag 2: Vipper udad 15 gentagelser, kort pause, 4 sæt.

Begge forslag er rigtig effektive, du kan variere mellem udførelsen af øvelsen. Jeg lover for at det sætter godt gang i ballerne og du vil faktisk få en følelse af at din numse allerede er blevet mere rund og fast!

Rigtig god fornøjelse!

Hvilke metoder bruger du, for at få sat godt gang i ballemusklerne?

Sarah Posin

Sarah Posins træning

Stærk, sund og glad er Sarahs vision. Hun er Womans tidligere træningsekspert og guider os kvinder til en sund hverdag med træning og sunde alternativer.

Sarah er en passioneret trænings- og livsstilsblogger, som deler ud af sin erfaring her på Woman og på hendes blog og i form af boot-camp forløb og personlig træning. Sarah er Danmarks mester i Bikini Fitness og har efterfølgende konkurreret i udlandet, hvor hun har repræsenteret det danske landshold.

Hendes mission er at hjælpe andre kvinder tættere på deres mål og finde glæde og velvære i en sund livsstil.

Kig også forbi Sarahs blog, hvor du kan finde flere tips og tricks til, hvordan du opnår resultater med din træning, eller find hende på hendes Instagram eller facebook.

Du vil (garanteret) også kunne lide