En kvinde motionerer i en sports bh til store bryster
Vi har fundet de helt rigtige sports bh-er til dig med store bryster. © Getty Images

Her er 4 lækre sports bh'er, du skal kende, hvis du har store bryster

Det er vigtigt at passe på damerne!

7. januar 2019 af Freyja S. Anderberg

Hvis du har store bryster, kan det være ret svært at finde en god sports bh, som giver dig den støtte, dine bryster har brug for, ikke sandt? Du kan måske have svært ved at finde en flot og lækker sports bh i de almindelige sportsbutikker, som dine veninder med små bryster kan. 

Men nu skal det være slut med dårlige sports bh'er, som ikke giver dig den rigtige støtte, og derfor har vi fundet fire gode mærker, som laver lækre sports bh'er til store bryster. 

1. Panache Sport

Panache er en af de førende mærker inden for sports bh'er til store bryster, og det kan vi godt forstå. For de velsiddende sports bh'er sidder helt tæt og giver maksimal støtte til dine store bryster, når du skal være fysisk aktiv. 

Panache laver sports bh'er til store bryster i mange forskellige farver og modeller, og du kan finde sports bh'er helt op til en G-skål. Og så har de alle det til fælles, at du kan udfolde dig frit uden at bekymre dig om dine brysters velbefindende. 

Du kan blandt andet finde de lækre sports bh'er her.

En sports bh til store bryster fra Panache Sport
Panache Sport (D-G). © Amazon
En sort sports bh til store bryster fra Panache Sport
Panache Sport (D-G). © Amazon

2. PrimaDonna Sport

Lingerimærket Prima Donna er allerede anerkendt for sine lækre bh'er til store bryster, og det er derfor et af de lingerimærker, du skal kende, hvis du har store bryster. Det er derfor heller ikke helt tilfældigt, at mærket PrimaDonna har sneget sig ind på denne liste. For de laver også fine sports bh'er til store bryster. 

Det er sports bh'er med stabile skåle, som behageligt holder dine bryster på plads under al fysisk aktivitet. Du kan finde sports bh'erne til store bryster fra PrimaDonna Sport her

En går sports bh til store bryster fra PrimaDonna
PrimaDonna Sport (B-G). © Onlinelingeri
En lyserød sports bh til store bryster
PrimaDonna Sport (B-G). © Meritta Bra

3. Shock Absorber

Mærket Shock Absorber er heller ikke til at komme udenom, når det gælder sports bh'er til store bryster. De lover dig en let sports bh, som støtter så godt, at du næsten glemmer, at du har den på. 

Du kan få sports bh'er i forskellige modeller og farver, og de findes i størrelser helt fra A til H-skål. De har helt sikkert også en perfekt sports bh til dig, og du kan blandt andet finde en her

En sports bh til store bryster fra Shock Absorber
Schock Absorber (B-E). © Shock Absorber
En hvid sports bh til store bryster fra Shock Absorber
Shock Absorber (D-FF). © Shock Absorber

4. Freya active

Med de lækre sports bh'er fra mærket Freya active får du både høj komfort og en flot sports bh på én og samme tid. Dine bryster holdes godt på plads samtidig med, at bh'en er behagelig at have på. 

Du kan både finde en masse lækre sports bh'er i størrelse B-D, men Freya active har også sports bh'er helt op til en K-skål. 

Du kan bandt andet finde din nye sports bh fra Freya active lige her

En sports bh til store bryster
Frey active (D-JJ). © Figleaves
En sports bh til store bryster fra mærket Freya
Freya active (B-GG). © Wiggle

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori