Mavefedt? Derfor kan den have svært ved at forsvinde

Jeg får utrolig mange spørgsmål, fra folk der ønsker at smide den pokkers delle på maven. Derfor samler jeg op i indlægget her og giver 3 gode grunde til at den kære delle ikke vil fosvinde:

  1. Kalorieoverskud - Vi har snakket om det før, og princippet er det samme. Ønsker du at tabe dig, ja så gælder det om at ligge i kalorieunderskud. Men hvordan filan finder du lige ud af, hvor mange kalorier du indtager, hvor mange du bør indtage og om du får for mange? 

    Der findes mange forskellige apps til kalorieberegning. Sæt dig ned, og notér, alt hvad du har proppet i munden den pågældende dag. Er det sådan nogenlunde ens, hvordan dine dage ser ud i løbet af ugen? Ja – så er det dit generelle kalorieindtag. Start langsomt med at skære i indtaget og start eventuelt med 100 kcal færre kaloerier om dagen. Sund kost varieret med motion vil over tid skabe rigtig gode resultater.
  2. Alkohol – En vaske ægte stopklods for fedttab. For meget alkohol, øl, vin og spiritus har nemlig vist sig at bremse fedtforbrænding.
  3. Stress – er dårligt for mange ting heriblandt også mavefedtet. Når du er stresset over en længere periode, kan det netop føre til mere fedtophobning, og dette sætter sig ofte på maven. Når du er stresset, vil du på samme tid opleve, at overskuddet til træning ikke er på det højeste, og du sover måske heller ikke så tungt om natten. Disse 2 ting er også med til at sætte sine spor og nedsætte fedtforbrændingen

Her var en lille overigt over, hvilke ting der kan ligge til grund for, at det sidste mavefedt ikke vil slippe – vildt nok, at det egentlig kan have sådan en stor effekt på vores kroppe.

Hvilke gode erfaringer har du?

- Sarah Posin

 

Sarah Posins træning

Stærk, sund og glad er Sarahs vision. Hun er Womans tidligere træningsekspert og guider os kvinder til en sund hverdag med træning og sunde alternativer.

Sarah er en passioneret trænings- og livsstilsblogger, som deler ud af sin erfaring her på Woman og på hendes blog og i form af boot-camp forløb og personlig træning. Sarah er Danmarks mester i Bikini Fitness og har efterfølgende konkurreret i udlandet, hvor hun har repræsenteret det danske landshold.

Hendes mission er at hjælpe andre kvinder tættere på deres mål og finde glæde og velvære i en sund livsstil.

Kig også forbi Sarahs blog, hvor du kan finde flere tips og tricks til, hvordan du opnår resultater med din træning, eller find hende på hendes Instagram eller facebook.

Du vil (garanteret) også kunne lide