Danielle Vanier, Nike kampagne
© Instagram @daniellevanier

Nike har lavet deres allerførste kollektion af træningstøj til plussize kvinder

... og kvinder verden over roser det til skyerne! Se tøjet her

3. marts 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Det er ikke første gang, at sportsgiganten Nike har fokus på smukke, kurvede kvinder. Sidste år valgte Nike at have en række rigtige atleter som frontfigurer i deres kampagne, og her var der plads til alle former og størrelser. 

Nu har Nike præsenteret en helt ny kollektion, og for første gang nogensinde henvender en Nike-kollektion sig til plussize kvinder. 

Kvinder verden er kommet med et hav af reaktioner på den nye kollektion på de sociale medier. De fleste roser Nike for endelig at sætte fokus på kurvede kvinder, men flere pointerer også, at det var på tide, at det skete.

“Men bedre sent end aldrig,” skriver en kvinde eksempelvis på Twitter. 

En anden kvinde skriver, at årsagen til, at nogle kvinder ikke dyrker motion, er, at de ikke kan finde tøj, der passer: “Så det her er fantastisk!”

Smukke kvinder i front

Den nye kollektion indeholder alt fra løbethights, t-shirts, shorts og sports bh'er, og der er både afdæmpede farver og vilde mønstre iblandt. Størrelserne går fra XL til 3XL, og du kan se alt det flotte træningstøj lige her.

Nike har valgt forskellige kvinder til at stå i front for den nye kollektion, og den engelske blogger Danielle Vanier er en af dem. Hendes mål er, at vi kvinder skal blive gladere for os selv og vores kroppe, så vores selvtillid kan få et boost.

Danielle Vanier har delt en række billeder på sin Instagram-konto, hvor hun er iklædt Nikes nye kollektion, og vi har samlet et par af de smukke billeder og nogle af reaktionerne på kollektionen her.