Nu kan du dyrke (gratis) yoga under åben himmel!

Er du også en yogis eller yogi-wannabes? Nu har du mulighed for at blive en del af yoga-slænget og endda i den frie natur

26. juli 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

Er du også vild med yoga, eller har du altid haft lyst til det?

Du har nu mulighed for at dyrke den populære sport yoga, der både er godt for kroppen og for sindet, i den frie natur i Nørrebroparken, København. Det kommer til at foregå over to lørdage i august.  

Yoga for alle

Eventet er for alle – både begyndere og mere øvede, og så er det jo gratis! Alt du skal gøre er at møde op i noget løstsiddende eller behageligt tøj, og hvis du har en yogamåtte, kan du tage den under armen, men ellers kan græsset også fint bruges som underlag. Husk at tage en flaske vand med. Og hvis du skal være med til yin, så er det en god idé med en varm trøje og et par sokker.

Lørdag den 13. august fra kl. 12-14

Her kommer du i selskab med Stine Brink, der vil udfordre din balance og koordination, og samtidig vil hun byde op til dans i en akrobatisk yoga for to – så det giver rig mulighed for at tage din veninde, kæreste eller mor med ud, eller bare kom alene og lær en ny at kende.

Lea Nash kommer også og vil forkæle din krop og dit sind med en blid og udstrækkende yin-yoga, som vil være særligt godt til sportsudøvere og andre folk med stramme, usmidige muskler.

Lørdag den 20. august fra kl. 12-14

Indehaveren af Yoga-Place, Hrönn Kold Siguroardóttir, vil starte dagen med et vinyasa flow, der giver masser af styrke og smidighed.

Her vil Anne Goncalves også få din puls ned og give dig ro i krop og sind ved at guide dig gennem en afstressende yin-yogasekvens.

YogaStream, dit nye online yogastudie

Til dig der ikke lige er bekendt med YogaStream.dk, så er det et online yogastudie, hvor der er adgang til ubegrænset yogaundervisning – uanset hvori verden du befinder dig.

Der findes over 150 yogavideoer i forskellige stil, varighed og niveau, hvilket giver dig muligheden for at tilpasse yogaundervisningen efter dine personlige behov.

Det er altså slut med ikke at skippe undervisningen på grund af tidspres, da du nu kan dyrke yoga, når det passer dig.

© iStock