Træningsblog: Hurtig og effektiv juletræning

Det er måske ikke lige træningen, som trækker mest i os her i juleperioden, og ofte kan det være en smule svært at få presset træningen ind i alt jule-ræsen. Behøver du træne særlig længe? Niks! Her er nemlig 4 lynhurtige programmer, som ikke tager mere end 20 minutter. Gem de fire forskellige workouts på din telefon, eller print dem ud, og medbring næste gange, du skal en tur i fitnesscenteret. Så er vi klar til julehygge med god samvittighed!

Workout Of the Day #1

Workout Of the Day #2

Workout Of the Day #3

Workout Of the Day #4

Prøv en af de 4 workouts eller lav din helt egen med 3-4 øvelser, du bedst kan lide. Jeg garanterer en lynhurtig og effektiv træning med en masse sved på panden!


Hvad gør du for at holde dig i gang her i julen?

Sarah Posin

 

Sarah Posins træning

Stærk, sund og glad er Sarahs vision. Hun er Womans tidligere træningsekspert og guider os kvinder til en sund hverdag med træning og sunde alternativer.

Sarah er en passioneret trænings- og livsstilsblogger, som deler ud af sin erfaring her på Woman og på hendes blog og i form af boot-camp forløb og personlig træning. Sarah er Danmarks mester i Bikini Fitness og har efterfølgende konkurreret i udlandet, hvor hun har repræsenteret det danske landshold.

Hendes mission er at hjælpe andre kvinder tættere på deres mål og finde glæde og velvære i en sund livsstil.

Kig også forbi Sarahs blog, hvor du kan finde flere tips og tricks til, hvordan du opnår resultater med din træning, eller find hende på hendes Instagram eller facebook.