Træningsblog: Sådan holder du dine nytårsforsætter

Godt nytår! Håber I er kommet rigtig godt ind i det nye år. Lad os få kickstartet året med god samvittighed! Rigtig mange af os laver små nytårsfortsæt for det nye år, men hvordan kommer vi i mål? Måske du allerede har sat dig nogle mål for 2018, så kig på dem, og lad os en gang for alle komme i mål! Her er en lille guide til, hvordan du kan holde dine nytårsfortsæt:

1. Hvad er dit mål?

Hvad er dit mål, og hvorfor vil du gerne opnå det? Forstil dig, hvordan du opnår dit mål, og hvordan du har det, når du har opnået dit mål. Ofte bliver det en smule lettere at opnå et mål, hvis vi i forvejen forstiller os vejen dertil.

2. Hvornår er du i mål?

Fortæl dine nærmeste om dit mål, og hvornår du vil nå det til. På den måde står du lidt til ansvar for dine mål, og du har måske nogle omkring dig, som støtter dig i dine valg. Hvornår er din deadline? Og er du nødt til at sætte små delmål? Det er vigtig at være realistisk, og det kan derfor være nødvendigt at sætte små delmål. Ofte sætter vi os nogle mål, som måske er lidt for store. Hvis vi på vejen kan få små succesoplevelser, ved at gennemføre de små mål, vil vejen til det store mål virke mere overskueligt.

3. Hvordan holder du fast?

Der er ikke nogen grund til at gøre noget helt vild ekstremt, da du højest sandsynligt vil køre træt i det. Et godt råd er at starte stille og roligt ud, sæt små delmål, og på den måde vil små skridt tilsidst ende med at være store. Hold fast, og vær tålmodig, ingenting kommer let, og det kræver ofte arbejde over længere tid. Se om du kan danne nogle raste rammer, som du kan tage med videre i din hverdag.  

Rigtig god fornøjelse!

Sarah Posin

Sarah Posins træning

Stærk, sund og glad er Sarahs vision. Hun er Womans tidligere træningsekspert og guider os kvinder til en sund hverdag med træning og sunde alternativer.

Sarah er en passioneret trænings- og livsstilsblogger, som deler ud af sin erfaring her på Woman og på hendes blog og i form af boot-camp forløb og personlig træning. Sarah er Danmarks mester i Bikini Fitness og har efterfølgende konkurreret i udlandet, hvor hun har repræsenteret det danske landshold.

Hendes mission er at hjælpe andre kvinder tættere på deres mål og finde glæde og velvære i en sund livsstil.

Kig også forbi Sarahs blog, hvor du kan finde flere tips og tricks til, hvordan du opnår resultater med din træning, eller find hende på hendes Instagram eller facebook.