Træningsblog: Sådan træner du hjemme

Har du en travl hverdag? Er det en smule pepperet med medlemskab i fitness centeret eller er der andre ting, som forhindrer dig i at komme afsted? Måske du er på ferie, hvor du ikke rigtig har mulighed for at finde et træningscenter? Her kommer et eksempel på en lyn hurtig og effektiv hjemme-træning. Lav den hjemme, på hotelværelset eller hvor pokker du befinder dig ;-) Ingen maskiner eller fancy udstyr, det vigtigste er nemlig dig!

5 runder af:

  • 10 air sguat
  • 10 lunges
  • 10 hip thrusters
  • 10 armbøjninger
  • 10 dips

 

10 air squats

 

10 lunges

 

10 hip thrusters

 

10 armbøjninger

 

10 dips

 

Du kan selv ”bygge” din egen lille work-out, det gælder bare om at være kreativ, få pulsen op og få brugt kræfterne. I de her øvelser er der fokus på vores ballemuskler, arme og kalorieforbrænding. Du kan prøve at tage tid på, hvor længe det tager at komme igennem 5 runder af de her 5 øvelser, og se, om du kan forbedre din tid til næste gang, du laver den ;-) 

Hvad gør du for at holde dig i gang, når du ikke har mulighed for at bevæge dig en tur i fitness-centeret? 

 

Go’ træning derude!

- Sarah Posin 

 

Sarah Posins træning

Stærk, sund og glad er Sarahs vision. Hun er Womans tidligere træningsekspert og guider os kvinder til en sund hverdag med træning og sunde alternativer.

Sarah er en passioneret trænings- og livsstilsblogger, som deler ud af sin erfaring her på Woman og på hendes blog og i form af boot-camp forløb og personlig træning. Sarah er Danmarks mester i Bikini Fitness og har efterfølgende konkurreret i udlandet, hvor hun har repræsenteret det danske landshold.

Hendes mission er at hjælpe andre kvinder tættere på deres mål og finde glæde og velvære i en sund livsstil.

Kig også forbi Sarahs blog, hvor du kan finde flere tips og tricks til, hvordan du opnår resultater med din træning, eller find hende på hendes Instagram eller facebook.