Træningsvideo: Sådan får du fastere bryster

Se med, når Womans træningsekspert Sarah Posin viser, hvordan du kan træne dig til fastere bryster

28. oktober 2015 af Josefine Bjørn Månsson

Kom i bedre form med Woman.dk, når vi viser dig de bedste øvelser til en flot og stærk krop i samarbejde med vores træningsekspert Sarah Posin. I videoen får du en række effektive brystøvelser.

For kvinder er det ikke nødvendigt med mange forskellige brystøvelser, men et par øvelser kan være en god ide, da et stærkt bryst kan hjælpe os i hverdagen med ganske normale løft. Du får ikke mindre bryster af at træne dem, men de bliver mere faste. Det er først, når fedtprocenten reduceres, at brystet kan blive mindre. De vigtigste redskaber er håndvægte og TRX, og i videoen kan du se hvordan du kan bruge dem i fitnesscenteret og hjemme.

Se videoen herunder:

Gode træningsøvelser til fastere bryster

  • Bænkpres
  • TRX
  • Armbøjninger

Ved bænkpres kan du både benytte dig af vægtstang og håndvægte. Du kan også justere hældningen på bænken, så den rammer forskellige muskelgrupper. Hvis bænken er skrå, træner du den øverste del af brystet, mens du træner den nederste del, hvis bænken er vandret. Når du laver en armbøjning i en bred håndstand, træner du hele brystet. Husk, at jo tættere dine hænder er, jo mere går det i triceps.

Sarah Posin er Womans træningsekspert og guider dig til en sund hverdag med træning og sunde alternativer til hverdagens fristelser. Udover at være en passioneret trænings- og livsstilsblogger laver Sarah boot-camp-forløb og arbejder som personlig træner. Sarah er tidligere Danmarksmester i Bikini Fitness, og hendes mission er at hjælpe andre kvinder tættere på deres mål og finde glæde og velvære i en sund livsstil.