Træningsvideo: Sådan får du tonede arme

Se med, når Womans træningsekspert Sarah Posin viser, hvordan du kan træne dig til flotte og tonede arme

11. november 2015 af Josefine Bjørn Månsson

Kom i bedre form med Woman.dk, når vi viser jer de bedste øvelser til en flot og stærk krop i samarbejde med Sarah Posin. I videoen nedenfor får du et par effektive øvelser til at træne dine triceps med din egen kropsvægt. Øvelserne kan du både lave i fitnesscenteret eller hjemme i stuen. De vigtigste redskaber er en bænk/stativ eller en sofa og en elastik som hjælpemiddel.

Se videoen herunder:

Gode træningsøvelser til en stærk ryg

  • Dips på bænk og stativ
  • Armbøjninger

Ved dips på bænk bøjer du i knæene i 90 grader og sænker dig lodret ned ved at bøje i armene. Hvis du vil udfordre dig selv, kan du lave dips i et stativ, og her løfter du hele din kropsvægt. Du kan bruge en elastik til at gøre øvelsen nemmere. Når du laver en armbøjning, skal du sørge for at holde hænderne tæt. Jo tættere dine hænder er, jo mere går det nemlig i triceps.

Sarah Posin er Womans træningsekspert og guider dig til en sund hverdag med træning og sunde alternativer til hverdagens fristelser. Udover at være en passioneret trænings- og livsstilsblogger laver Sarah boot-camp-forløb og arbejder som personlig træner. Sarah er tidligere Danmarksmester i Bikini Fitness, og hendes mission er at hjælpe andre kvinder tættere på deres mål og finde glæde og velvære i en sund livsstil.