Waaauw! Så nemt laver du dine egne sunde og enormt lækre is

Er du ligesom jeg også lidt af en is-elsker? Hvis du er, så er vi vist også enige om, at der bare ikke er noget bedre end en lækker is på en solskinsdag. Men vi kan vidst ikke komme uden, om at de små søde indeholder mange kalorier og derfor hurtigt kan være vejen til de ekstra små kilo sommeren over. Derfor deler jeg her tre super lækre opskrifter, som du nemt kan nyde med god samvittighed.

Sommer-is (billedet) 

Smukke dekorative is, pyntet med kiwistykker. Her kan kun fantasien sætte grænser, og du kan bruge lige de frugter, du bedst kan lide.

Sådan gør du: Tilføj dit frugt i en isform, og tilsæt din valgfri saft.

Københavnerstang

Lækre friske og cremet københavner stænger, mmh... Var det noget med en sundere version?

Sådan gør du: Bland vaniljeskyr med ren ananas saft, og hæld det i en isform. Den lækre cremede skyr blandet med den friske ananas saft får dine is til at smage helt fantastisk!

Ren frugt med knasende chokolade

Det behøver ikke altid være den store hokuspokus, når det gælder sunde alternativer. Husk, at du nemt og simpelt kan lave ren frugt til de mest lækre og sunde is.

Sådan gør du: Du kan vælge mange forskellige frugter, både blendet men også som den er. Sæt en banan eller et stykke vandmelon på en ispind, dyb dem i mørk chokolade, og smid dem i fryseren – her har du de lækreste is med sprød chokolade på toppen.

Her fik I tre super simple og lækre alternativer til sommerens is. Ligger du selv inde med en god opskrift, som kan spare os for de ekstra kalorier? Smid den i kommentarfeltet under indlægget.

Rigtig god fornøjelse!

- Sarah Posin

Sarah Posins træning

Stærk, sund og glad er Sarahs vision. Hun er Womans tidligere træningsekspert og guider os kvinder til en sund hverdag med træning og sunde alternativer.

Sarah er en passioneret trænings- og livsstilsblogger, som deler ud af sin erfaring her på Woman og på hendes blog og i form af boot-camp forløb og personlig træning. Sarah er Danmarks mester i Bikini Fitness og har efterfølgende konkurreret i udlandet, hvor hun har repræsenteret det danske landshold.

Hendes mission er at hjælpe andre kvinder tættere på deres mål og finde glæde og velvære i en sund livsstil.

Kig også forbi Sarahs blog, hvor du kan finde flere tips og tricks til, hvordan du opnår resultater med din træning, eller find hende på hendes Instagram eller facebook.

Du vil (garanteret) også kunne lide