Hvor er den henne, Jennifer?!?
Hvor er den henne, Jennifer?!?© Bulls

Jennifers berømte numse er forsvundet

Den hotte latino-chick har sagt farvel til sine misundelsesværdige kurver

24. april 2009 af Julie Schrøder Kristensen

Den supersmækre superstjerne, Jennifer Lopez, viste i denne uge sin toptrimmede figure frem for resten af verden i talkshowet 'Good Morning America.' Og selv om hun så intet mindre end fantastisk ud, så var hendes lækre numse, der i flere år har været genstand for misundelse såvel som beundring, forsvundet som dug for solen.

Og det er bestemt ikke alle, der er lige tilfredse med den forandring! Jennifers mand, sangeren Marc Anthony, med hvem hun har de to 15 måneder gamle tvillinger, Max og Emme, begræder efter sigende sin hustrus forsvundne kurver.

- Jennifer er virkelig blevet hooked på triathlons, og har givet træningen en ekstra tand på det seneste, har en sladdervorn kilde afsløret. Hun er i topform, men det har også betydet, at alle hendes kurver er blevet ædt op i træningscentret - og det er Marc virkelig ked af!

Selv har Jennifer udtalt, at hun gerne ville i form efter at have født tvillinger.

- Jeg følte ikke rigtig, at min krop var min egen under graviditeten, har den 39-årige lækkerbisken forklaret. Min krop var blevet som et baby-tempel - jeg var nødt til at genneføre triathlon for at føle mig som Jen igen! Det var virkelig fedt for mig, både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Og Jennifers famøse popo er blevet studeret og kommenteret af mange af stjernens kvindelige kolleger. Også det hotte 'Girls Aloud' sangerinde, Cheryl Cole, har kigget langt efter superstjernes bagdel.

- Jeg er en kæmpe fan af kurver og jeg hader virkelig, at jeg ikke har nogen numse, har Cheryl afsløret. Gid jeg havde mere gods i anhængeren! Ideelt set, ville jeg gerne have en krop som Jennifer Lopez', slutter hun.

Hvad synes du? Er det ærgerligt, at Jennifers numse er forsvundet?