article 20178
article 20178© woman.dk

Køb en t-shirt og støt brysterne

Oktober er brystkræft-måned - læs hvordan du bevarer dine bryster

13. oktober 2006

Af: Mette Andrea Boesgaard

Traditionen tro sætter Kræftens Bekæmpelse fokus på brystkræft i oktober ? og med god grund: Brystkræft er nemlig den mest almindelige kræftsygdom blandt kvinder i Danmark. 1 ud af 9 kvinder bliver ramt af brystkræft, og risikoen for at få brystkræft er blevet større i det seneste århundrede. Siden 1940'erne er der sket en firdobling i antallet af brystkræft-tilfælde, først og fremmest fordi brystkræft i dag rammer kvinder i alle aldre.

Men frygt ikke - du kan faktisk gøre en del for at undgå brystkræft. Med en håndfuld enkle leveregler i bagagen kan du forebygge, at du bliver ramt, og hvis du også jævnligt undersøger din bryster, øger du yderligere sandsynligheden for at opdage forandringer i dit bryst og tage eventuelle problemer i tide.

 

Endelig kan du også gøre en indsats mod brystkræft ved at støtte forskningen i sygdommen kontant. Igen i år har Kræftens Bekæmpelse gjort det til en let sag for dig at give en skærv til kampen mod brystkræft - de har nemlig en serie produkter på markedet, hvor overskuddet går brystkræft-forskning. Investér for eksempel i en lækker "Støt brysterne" t-shirt af 100 % bomuld ? den koster bare 130 kroner.

Du kan købe din t-shirt og alle de andre brystkræft-godter på www.stoetbrysterne.dk - eller du kan give penge til kampen mod brystkræft samme sted.

M! støtter brysterne - giv en skærv til deres indsamling