article 20751
article 20751© woman.dk

Powerplate - den nye form for supertræning

Madonna har købt vidundermaskinen for at slippe af med appelsinhud

24. november 2005

En ny motionsdille har ramt stjernerne - dillen er et motionsinstrument ved navn Power Plate, og den seneste til at falde for det er selveste Madonna.

Maskinen består en vibrerende platform, som du kan lave forskellige øvelser på. Det smarte er, at vibrationerne udnytter din krops naturlige reflekser, og derfor trækker dine muskler sig både ekstra dybt og ekstra hurtigt sammen. Din træning bliver derfor ultra-effektiv, at du kun behøver at træne i ganske kort tid - helt ned til 10 minutter kan gøre det - samtidig med, at den skåner dine led, forbedrer blodcirkulationen og din smidighed og gør både knogler og muskler stærkere.

Power Plate er faktisk så effektiv, at NASA har brugt den som træning til deres astronauter, inden de drog ud i rummet! Så måske er det ikke så mærkeligt, at Madonna er faldet for den? Efter sigende vil hun bruge den til at slippe af med lidt appelsinhud på lårene (selvom hendes outfit ved det MTV Awards showet forleden afslørede, at den 47-årige stjerne aldeles ikke har den slags!)

Hvis du kunne tænke dig at følge i Madonnas trænings-fodspor, er der kun en eneste ulempe: Det er en dyr maskine. Da Madonna købte sin egen private Power Plate i stormagasinet Harrod's i London forleden, måtte hun slippe hele 29.000 kroner for herligheden. Du kan endnu kun træne på Power Plate maskiner i ganske få motionscentre i Danmark - find ud af hvor på www.powerplate.dk