Redaktionens sundhedsår

2014 har budt på lidt af hvert for nogle medlemmer af Woman-redaktionen, når det gælder sundhed. Måske du kan blive inspireret?

25. november 2014 af Woman

Cordelia Weber, journalist

NÅR SUNDHED BLIVER USUNDT

“Jeg har i år arbejdet på artikelserien 'Generation (u)sund'. Det, der har overrasket mig mest, er at mange bruger sundhed til at kontrollere deres liv og deres følelser. Jeg har nok troet, at sundhed handlede om at leve længe og se godt ud, men for nogle bliver det i stedet en identitet og en måde at håndtere livet på, når det er svært. Her tror jeg hurtigt, at det kan blive mere skadeligt end sundt.”

 

Maria Rothmar, skønheds- og sundhedsredaktør

JEG, EN LØBER

“Efter flere års tilløb var dette året, hvor jeg endelig kom i gang med at løbe! En kæk bemærkning fra min nabo gjorde udslaget. Jeg investerede i løbesko af god kvalitet, lavede den vildeste playliste på min telefon og kom i gang. Jeg ville løbe hver anden dag, og efter to måneder var jeg i stand til at løbe hele otte kilometer uden pause. Målet er 10 kilometer og jeg skal nok nå det!”

 

Sara Møller Christensen, chefredaktør

BIDT AF TRÆNING

“Til en artikel fik jeg lagt et program og trænede 29 dage ud af 31. Så var jeg hooked! Jeg har siden sat det ned til fem dage om ugen, men folk bliver stadig chokerede - jeg har jo ikke brug for at tabe mig?! Jeg træner, fordi det gør mig stærk og giver mig energi og fordi jeg synes, det er sjovt. Mit råd til dig, der vil i gang, er at finde motivation i de positive ting. Så skal resten nok følge.”Charlotte Sandgren, moderedaktør

TRÆNINGSTØJ PÅ BUDGET

“Sportstøj kan være dyrt, men heldigvis er flere og flere highstreet mærker begyndt at lave sporty kollektioner, ikke mindst i løbet af det sidste år. Y.A.S og Mango er også hoppet med på den bølge. Deres sportskollektioner er både til dig, som ønsker det perfekte træningsoutfit, men der er også masser af cool items som kan bruges til hverdag, hvis du ønsker et sporty udtryk.”

Jakken fra Y.A.S Sport fås i str. xs-xl, og koster 400 kroner. Du kan shoppe den her.

 

De seje træningsleggings fra Mango findes i str. s-l til 299 kroner hos mango.com. Find dem her!


 

 

I Woman nummer 215, der er på hylden i din bladkiosk på torsdag den 27. november, kan du læse mere om de forskellige sundhedstrends, der har været i 2014. Du kan blandt andet læse om triatlon, paleo og crossfit.

Køb abonnement på Woman og få bladet med posten

Lige nu kan du gøre et kup. Du får nemlig 5 numre af Woman + en Tromborg Deluxe Face Cream for kun 149 kr. Du sparer altså 569 kr!!!

BESTIL TILBUDDET HER