Yummi, yummi - på med gummi!
Yummi, yummi - på med gummi!© Scanpix

Sex gode grunde til at bruge kondom

Har du lige brug for en opfrisker? Så får du den her

14. september 2010 af Mette Andrea Boesgaard

1. Du er beskyttet mod uønsket graviditet. Kondomer er 99,999 % sikkert, så på med hatten, hvis du ikke er klar til en babygylp og søvnløse nætter.

 

2. Det er den eneste form for prævention, der beskytter mod kønssygdomme! Nej, du kan ikke se på folk, om de har en kønssygdomme. Og nej, ikke alle kønssygdomme kan behandles med en pille. Hvis du får en kønssygdom, kan det have betydning for dit sexliv - og det kan koste dig muligheden for at få børn, når du er klar til det.

 

3. Kondomer er lette at have med overalt - hvis du nu skulle møde en hottie, du fik spontant lyst til at duske. Og har du dem ikke på dig, kan du garanteret få dem i din lokale døgnbiks.

 

4. Du kan føle dig tryg under sex, fordi du skal ikke frygte for grufulde kønssygdomme og en tur i stigbøjlerne hos lægen - og tryg sex ER bare sjovere...

 

 

 

5. Kondomer kan faktisk gøre sex lidt sjovere. De kommer i mange farver, med forskellige smag og med riller og dupper, der gør nydelsen endnu større for dig. Hvorfor ikke bruge dem som et sexlegetøj i stedet for en sur pligt? Rul dem på med munden, knald med selvlysende gummi i mørket, giv ham et blowjob med jordbærsmag. Kun fantasien sætter grænser!

 

6. Kondomer beviser, at du er en smart chic! Du er muligvis lidt pinligt berørt over at købe dem (men så sig, at du køber dem til en veninde) og det kan give pinlige situationer midt i hed sex (men ikke noget, man ikke kan grine af - sex skal være sjovt!) Men de viser - både over for din elsker og butiksekspedienten, at du er en klog kvinde, der tør stå ved dig selv og dine lyster og tage ansvar for dit liv!

 

Er du ikke overbevist endnu? Så få mere inspiration til at huske kondomet på kunmedkondom.dk

Læs meget mere om prævention i Womans store guide.