© aminoJern

Vil du teste aminoJern – og få mere overskud i hverdagen?

Føler du dig ofte træt? Så kan det være, du mangler jern. Vi søger læsere, der vil teste jerntilskuddet aminoJern

8. april 2019 af Benjamin Native Studio for aminoJern

Føler du også at sofaen kalder lidt for meget, og har du svært ved at samle energi til at klare dig gennem dagen?

Så mangler du måske jern – det hyppigste symptom på jernmangel er nemlig træthed, og ifølge Fødevarestyrelsen får 53% kvinder mellem 18-50 år mindre jern fra kosten end den anbefalede daglige dosis.

Derfor søger vi 30 testere, der er friske på at prøve aminoJern i en måned og derefter fortælle om oplevelsen med produktet i et spørgeskema.

Alle kan melde sig som testere, men du skal gerne kunne nikke genkendende til, at du i hverdagen oplever træthed og manglende overskud – og så skal du selvfølgelig være frisk på at fortælle om dine oplevelser med aminoJern efter testperioden*. 

Hvis du bliver udvalgt som tester, modtager du en pakke aminoJern med 100 tabletter – nok til 100 dages forbrug.

Tilmeld dig som tester her

Send en mail til os på [email protected], hvor du fortæller os, hvorfor du gerne vil teste produktet. Vi har også brug for dit navn, alder og bopæl.

Så kontakter vi dig, hvis du bliver udvalgt som en af de heldige testere. Du kan tilmelde dig frem til 16. april 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig!

© aminoJern

Om aminoJern

Jern er med til at danne røde blodlegemer, der transporterer ilt rundt i blodet. Træthed og jernmangel hænger derfor sammen, fordi du mangler røde blodlegemer, hvis du har jernmangel.

Et dagligt kosttilskud er en nem måde at sikre dit jernindtag på. Gå efter et skånsomt tilskud, der har en god optagelse, så du ikke får "spildjern" i kroppen. aminoJern er et godt optageligt jerntilskud, som er så effektivt, at én tablet om dagen er nok.

aminoJern er derudover helt fri for blod og animalske indholdsstoffer og er velegnet til alle – også gravide. Er du vegetar eller veganer, er der ekstra god grund til at tage et jerntilskud, fordi frugt og grønt indeholder jern, som ikke optages så godt.

I et lodtrækningsforsøg fra 2013 på gravide på Næstved Sygehus var én tablet aminoJern med 25 mg jern nok til at forebygge jernmangel under graviditeten.

Hvordan virker aminoJern?

Jerntilskuddet aminoJern består af aminosyrecheleret jern, og forskning viser, at den jerntype sikrer en god optagelse i kroppen. Aminosyrechelatet 'smugler' jernet gennem mavesækken som en blind passager. Dermed optages jernet gennem aminosyrernes særlige optagekanal, så man får en skånsom optagelse.

Det gør det derfor muligt at vedligeholde jernniveauerne, holde maven i ro – og bevare energien – på én og samme tid ved blot én tablet om dagen.

Tilskuddet bør tages mellem måltider eller ved sengetid med et glas vand eller juice – aldrig sammen med mælk, kaffe og kakao, da disse nedsætter optagelsen af jern.

Læs mere om aminoJern her.

*Betingelser: Vi, Benjamin Media, udvælger 30 testere ved lodtrækning på baggrund af de mails, vi modtager. Sidste dato for tilmelding er 16/04/2019. De 30 testere får produktet tilsendt og forpligter sig til at besvare et spørgeskema på mail, når testperioden er slut. Testperioden er fra 26/04/2019 – 26/05/2019. Vi forbeholder os retten til at bruge besvarelserne i spørgeskemaet tidsubegrænset til kommercielle formål, herunder kampagnemateriale og markedsføring af aminoJern. Alle kan tilmelde sig testpanelet. Ansatte hos Pharmovital og Benjamin Media kan ikke deltage. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]

Læs mere fra samme kategori