Kvinde | Elsk dig selv | Glad | Selvtillid
© Pexels/bruce mars

6 tegn på, at du har sluttet 100 % fred med din krop

Du klæder dig ikke på for andres skyld – men for din egen!

7. april 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du er stoppet med at stresse over, hvad andre mon tænker over din krop. På Instagram er du måske især vant til at se billeder af kvinder, du før har stræbt efter at ligne. Nu er du ligeglad med, om andre synes, du er bleg eller har en delle et forkert sted. Du ved, at det eneste, som betyder noget, er, at du selv har det godt med din krop.

2. Dit tøjvalg handler ikke længere om at skjule ting, men om at fremhæve dem. Før i tiden har du måske gjort alt for at skjule din store numse med en løs nederdel eller kjole. Nu elsker du din numse og viser den stolt frem med et par stramme jeans. Ja, tak!

3. Du er stoppet med at veje dig. Badevægtens tal fortæller intet om, hvem du er som person, eller hvordan din krop ser ud. Så længe du er glad og accepterer det, du ser i spejlet, ved du, at det er ligegyldigt, hvad tallet på vægten siger.

4. Det er underordnet for dig, hvilken tøjstørrelse du bruger. Nogle gange bruger du måske medium. Andre gange bruger du large. Da du var yngre, påvirkede det dig måske ufatteligt meget, når du ikke kunne passe en 38, hvis du var vant til det. Nu køber du den størrelse, som passer dig bedst, og du er ligeglad med, om der står 36 eller 42 i nakken. Bare tøjet sidder godt!

5. Du klæder dig ikke på for andres skyld, men for din egen. Bæltet under brysterne og de lavtaljede bukser i 00’erne. Var du også med på de trends? Hvis du har sluttet fred med din krop, er du ligeglad med, hvad moden (eller andre) siger, du skal have på. Nu går du i det, du føler dig tilpas i.

6. Dit fokus er på alt det seje, din krop kan, og ikke på alle de ting, du ville ønske, at den kunne. Du elsker din krop! Drømmer du om at kunne løbe et maraton? Så er du bare stolt over, at du er nået så langt, at du kan løbe de første fem kilometer. Resten skal nok komme.  

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.