© iStock

Er du lige så lækker, som du tror?

Eller er din hverdag fyldt med skidt og bakterier, som du slet ikke tænker over? Her er 6 bakteriebomber

25. marts 2015 af Marianne Fischer

Computer og telefon

Måske har du hostet, givet hånd til ham den semiskumle kollega Jan eller bare glemt at vaske hænder efter dit toiletbesøg (ikke at det nooogensinde sker for dig). Uanset hvad - overfører du dine bakterier direkte ned i dit tastatur og over til din telefon på daglig basis. Vi er ikke sikre på, vi har lyst til at vide, hvor beskidte vores kære venner egentlig er.

Bukser

Danske kvinder elsker jeans. Og de fleste af os har lært, at vi ikke skal vaske dem for tit, hvis de skal holde farven. Vil du undgå, at dine jeans bliver et rent slaraffenland for bakterier, så kan du smide dem i en pose i fryseren i 48 timer.

Nattøj

Er du slem til at sove i det samme nattøj lidt for længe ad gangen, kan du godt regne med, at du ikke er alene i sengen. Du bør vaske dit nattøj to gange om ugen.

BH

Vi har alle sammen en yndlings-bh. En, der får brysterne til at strutte og sidde helt perfekt. Desværre sveder du stadig, selvom din barm er helt perfekt, og det betyder selvfølgelig også, at din bh skal vaskes, når du har haft den på en eller to gange.

Pung

Hvem har sidst haft den 20’er i hånden? Du aner ikke, hvem der har rørt ved de mønter og sedler, som ligger i din pung. Vil du undgå at stikke hånden ned i en bakterierede, hver gang du skal handle ind, så sørg for at vaske din pung engang imellem.

Sengetøj og madras

’Der er gang i lagenerne’, får en helt ny betydning, når du tænker over, hvor mange bakterier der er i din seng, når du ikke får vasket hverken madras eller sengetøj.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.