Kvinder spiser vitaminpille
© iStock

Sådan sikrer du dig, at du får lige præcis de vitaminer, DIN krop har brug for

Og du kan gøre det på en helt ny måde, som er über enkel

15. marts 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Føler du dig evigt træt og slatten? Så kan det være, fordi du mangler jern. Men måske synes du (ligesom os), at det kan være ret svært at holde styr på, hvad de forskellige vitaminpiller og kosttilskud gør godt for, men bare rolig – hjælpen er på vej! 

Nu kan du nemlig sikre dig, at du får de vitaminer, der passer lige præcis til dig på en vanvittig enkel måde. Du skal bare tage en simpel test, som udregner, hvad netop DIN krop har for af vitaminer og mineraler, og herefter kan du få tilsendt en smuk boks med dit daglige tilskud. 

Personlig æske med dit vitaminbehov

Den danske virksomhed Zentabox har kreeret nogle smarte bokse, som indeholder netop de vitaminer og mineraler, din krop har brug for. Tilskuddene er fordelt i små daglige poser, hvilket gør det liiiidt nemmere for os at huske at tage pillerne (som vi en mandag morgen – halvt snorkende under morgenmaden – sommetider kan have tendens til at glemme...).

Æskerne er ovenikøbet virkelig fine, og vi ville ikke være flove over at have sådan én stående fremme i køkkenet eller på badeværelset!

Hvilke vitaminer skal du have?

Du skal have forskellige vitaminer alt efter, om du er gravid, om du er vegetar, eller om du vil have tilskud, som bidrager til fordøjelse, knogler, hjerte eller syn.

I en simpel test, som du kan tage på Zentaboxs hjemmeside, skal du svare på spørgsmål omkring alder, køn, motions- og kostvaner. Testen udregner, hvilke kosttilskud din krop har brug for, og herefter kan du købe abonnement på din personlige box, som koster mellem 195 kroner og 308 kroner per måned.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.