Glad kvinde
Husker du at sige disse sætninger til dig selv? © Getty Images

7 sætninger, du skal huske at sige til dig selv

“Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”

9. december 2019 af Redaktionen

1. “Hvad er det værste, der kan ske?”

Helt ærligt – hvad ER det værste, der kan ske, hvis du tager på date med din gamle klassekammerat fra folkeskolen, melder dig til at holde et oplæg for dine kolleger eller skriver til en gammel veninde, du ikke længere taler med?

Det værste, der kan ske, er vel, at det ikke går godt – og sådan er det jo bare videre i livet. Hvis det “værste” ikke sker, har du til gengæld haft en fed date, fået en god oplevelse på arbejdspladsen og fået en gammel veninde tilbage i dit liv. Sikke en gevinst!

2. “Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”

Pippi Langstrømpe havde virkelig fat i noget med dette citat, og vi elsker hende for det. Hvorfor ikke vælge en positiv indstilling til det, du skal, i stedet for en negativ?

3. “Jeg ser godt ud i dag!”

JA, du gør! Den kjole sidder fantastisk på dig, du får en god røv i de jeans, og rød klæder dig. Husk at fortælle dig selv, at du ser godt ud – både til hverdag og når du gør ekstra ud af dig selv ved festlige anledninger. En god kompliment behøver ikke nødvendigvis at komme fra andre.

4. “Pyt”

Pyt med at du ikke fik trænet i dag. Pyt med at du har brugt hele lørdagen på at bingewatche Netflix-serier. Og pyt med at opvasken har stået i din vask i to hele dage. Det skal nok gå alt sammen. 

5. “Jeg accepterer de ting, jeg ikke kan ændre”

Du kommer aldrig til at blive højere eller lavere, du kan ikke ændre, hvem din veninde er kærester med, og du er nødt til at acceptere, hvis du er en følsom type. Brug ikke tid og kræfter på de ting, du ikke kan ændre – brug den i stedet på de ting, du kan!

6. “Jeg er dygtig til det, jeg laver”

Uanset om du er god til dit job, dit studie, løbe halvmaratons, strikke eller at være en god veninde, skal du huske at give dig selv credits for det, for det er virkelig sejt!

7. “Jeg er taknemmelig”

Det kan være svært at huske på, hvor mange skønne ting, du har i dit liv, når det er mandag morgen, det regner, og du lige har spildt en halv liter kaffe udover din nye hvide skjorte, som slet ikke sad så godt på dig, som du havde forventet. 

Forsøg at huske på alle de skønne veninder, du har, din familie – eller måske din kæreste, hvis du har dig sådan en? Det kan også være, at du er taknemmelig for at bo i dejlig lejlighed helt alene – eller sammen med de sødeste roomies. Vær taknemmelig for det!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori