Sønderborg Spa og Himmerland Spa
Udendørs og indendørs spa © Instagram: @janinamatthiesen / @himmerlandgolfogspa

8 spa-oplevelser, vi ikke vidste, vi manglede i vores liv

I Vejle er det muligt at lytte til musik under vandet

10. februar 2020 af Zenia Andine Kehlet

En gang imellem har vi alle sammen brug for at trække stikket og koble helt fra. Det er sundt for sjælen at lade op, og derfor giver vi vores bud på spa-steder, du er nødt til at besøge. Tag veninden eller kæresten under armen og få en rigtig hyggelig og afslappende dag sammen. 

Selvforkælelse er vigtigt, og du kan både styrke din psyke, immunforsvar og få en masse fornyet energi ved at tage en dag ud af kalenderen. Måske det endda kan være med til at give din selvtillid et nyt boost. Om du er til dampbad, yoga eller sauna, så er her listen, der omfavner lidt af hvert.

1. Dronning Dorotheas Badstue

I Kolding finder du en wellnessoplevelse, du virkelig kan glæde dig til! Her kan du købe adgang til badstuen, som giver dig mulighed for virkelig at slappe af. Du kan nyde dampbadet, sauna (med eller uden lysterapi – spændende!), saltvandsbassinet eller et dejligt varmtvandsbassin, som virkelig giver anledning til at få slappet helt af i kroppen! 

Dette får du adgang til for 295 kroner. 

2. Frederiksberg Svømmehal

Her kan du købe en billet, som giver dig adgang til svømmehallen i to timer. Og om du vil bruge de to timer i jacuzzien, eller om du også skal en tur i saunaen, det bestemmer du heldigvis helt selv. Derudover kan du selvfølgelig tilkøbe en billet til saltvandsbassinet, hvis det er dét, du har lyst til! 

Her får du to timers adgang for 178 kroner.

3. Alsik Spa

Tag til Sønderborg og få den ultimative spa-oplevelse, som er nordisk inspireret. Her kan du blandt andet opleve deres udendørs infinity saltvandspool, hvor du kan kigge udover smukke Alssund (meget bedre bliver det altså ikke). Derudover skal det lige nævnes, at det er Danmarks største spa!

Du kan vælge mellem en eftermiddag i spaen for 299 kroner – eller tage en hel dag ud af kalenderen og slappe af for 495 kroner.

4. Hotel Vejlefjord

Oplev noget helt fantastisk hos Vejlefjord spa! Her kan du opleve både lydbad, hvor der under vandet bliver spillet afstressende og styrkende lyde. 

Læn dig tilbage, sænk ørerne i vandet, og nyd den afslappende effekt af undervandslydene. Du har også muligheden for at komme i både saltbad og saltsauna, som ikke kun har en positiv effekt på dit velvære, men også din hud! Vi skal afsted NU!

Hele denne herlighed får du for 470 kroner. 

5. Dagna Spa 

På Frederiksberg finder vi endnu et lækkert wellnesscenter, som tilbyder lækre spa-oplevelser og behandlinger. Her kan du besøge deres mørke grotte, hvor lyset under vandet er det eneste, der lyser rummet op. Det lyder ret sejt! 

Du kan også prøve deres saunagus, som er en ren luksus for sjælen. De byder også på en sansesauna, hvor du får stimuleret dine sanser gennem duft og farver!

Dette får du for 325 kroner.

6. Marienlyst Strandhotel

I Helsingør kan du også nyde en lækker spa dag, hvor du kommer helt ned i gear. Prøv deres kraxenofen stole, som kan lette muskelsmerter og styrke immunforsvaret ved at afgive dampvarme. Du kan også prøve deres strandsauna og eventuelt tage et dyp i vandet, nu hvor du alligevel er på stranden.

Denne herlighed får du for cirka 450 kroner. 

7. Hotel Viking

Sæby i Nordjylland byder også på en fantastisk spa-oplevelse. Og hvis du har lyst, så kan du kombinere din spadag med en tur i deres fitnesscenter. Prøv deres spabad på taget, eller hop i deres saltvandsbassin, hvor du har udsigt udover Kattegat (lækkert!).

Dette kan du opleve for 285 kroner. (Om torsdagen kan I komme to for én dags pris).

8. Himmerland Golf og Spa Resort 

Gatten gemmer også på en helt speciel oplevelse! Her får du muligheden for at prøve deres kneipp kanal, som er et lille bassin, hvor dine fødder bliver masseret, når du træder rundt på stenene på bunden af kanalen. Det lyder helt vildt spændende! Den ene halvdel af bassinet er koldt og den anden varm, så du kan få stimuleret blodomløbet.

Kneipp kanalen og de andre lækre faciliteter får du for 275 kroner mandag til torsdag eller 375 kroner i weekenden. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori