Kvinde med gua sha
Skal du også prøve at forkæle dig selv med en gua sha-massage?© Getty Images

Vil du gøre noget godt for dig selv? Her er 8 selvforkælelsesgaver til dig selv

Og som ikke er så dyre som et spaophold!

14. januar 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Hvem er ikke vild med luksus og selvforkælelse? Start året på en god måde, og klem lidt ekstra selvforkælelse ind i din hverdag med afslappende og plejende gaver til din krop og dit sind. En bedre start på året er svær at slå! 

Den luksuriøse følelse af selvforkælelse behøver hverken kræve eller koste et besøg på et af landets dyre spahoteller eller professionelle massageklinikker. Du kan sagtens forkæle dig selv OG holde dit budget på en og samme tid! 

Derfor har vi samlet otte lækre og billige bud på selvforkælelsesgaver, som du kan give dig selv for let at få lidt ekstra luksus ind i hverdagen, fordi du fortjener det!  

1. Gua sha

Få smuk hud og inde ro med gua sha-krystaller!

Gua sha-massage er en fantastisk og naturlig måde at pleje din hud på. Massagen hjælper dig med at udligne rynker, opstramme huden og give den en fornyet glød. 

Udover at være et vidundermiddel for din hud, hjælper krystallerne også dit sind. Du kan vælge mellem et hav af krystaller, som allesammen har forskellige energier, der på hver deres måde kan hjælpe din krop og dit sind til en bedre balance. Har du svært ved at sove om natten? Eller har du brug for mere klarhed og fokus? Så gå på opdagelse efter dit perfekte krystal-match! 

Tror du ikke på krystallernes energier, kan du vælge den gua sha, du synes ser pænest ud. De hjælper nemlig alle lige meget til at få en skøn hud. 

Køb den til 249 kroner her.

Kvinde og Gua Sha
Prøv de smukke gua sha-krystaller på din hud!© Gua-sha.dk

2. Pukka-te

Gå på opdagelse i Pukkas te-univers!

Forkæl dine smagsløg med alverdens typer af te! Prøv for eksempel Pukkas Relax-te, som indeholder beroligende urter som kamille, lakridsrod og fennikelfrø eller deres Womankind-te, som er udviklet specielt til at understøtte kvinders sundhed! 

Uanset hvilken te du vælger, passer den varme drik perfekt til en tilbagelænet hyggestund. 

Køb den til 39,95 kroner her. 

Matcha tesæt
Te er et must, når dagen står på afslapning og hygge!© Simpleytea.dk

3. Spasæt i bambus 

Blød hud som en baby? Ja, tak! 

Den bedste følelse er at krybe ind under dynen om aftenen med en babyblød hud. Få det med dette spasæt i bambus. Sættet indeholder alt, hvad du har brug for til at opnå den blødeste hud — så det er bare at finde din favoritsæbe frem og gå igang med at skrubbe! 

Køb det til 144 kroner her.

Spa-kit
Skrub dig selv HELT ren med dette spasæt.© Jala-helsekost.dk

4. Malebog for voksne

Kom helt i zen med en mindful Malebog! 

Malebogen er helt genial til at standse stress og dæmpe angst og nervøsitet. Hvis du har svært ved at finde ro og slappe af, er en rigtigt god metode, som kan hjælpe dig på vej, at male og være kreativ — så find farveblyanterne frem, og udlev din indre Picasso-artist! 

Køb den til 79,95 kroner her. 

Malebog
Find tid til lidt krea i din hverdag! © Bog-ide.dk

5. Tørbørster til krop og ansigt

Forkæl din hud med tørbørster til krop og ansigt! 

Hvis du kun er vant til at børste dit hår (eller din hund), lyder det måske skørt at skulle børste din krop og dit ansigt. Men der er faktisk en masse fordele ved at gå i gang med tørbørstning allerede i dag!

Børsterne er fantastiske til at eksfoliere din hud, stimulere din blodcirkulation – og så reducerer og forebygger de tilmed mørke rander under øjnene og appelsinhud

Køb en tørbørste til kroppen til 299 kroner her.

Køb en tørbørste til ansigtet til 299 kroner her.

Tørbørster
Børst dig til flottere hud? Det skal afprøves! © Karmameju.dk

6. Badekåbe

Lykken er at indhylle sin krop i blødhed efter et dejligt bad! 

Det kan du gøre med denne waffle-badekåbe fra Hay, som er lavet i en blød waffle-struktur. Den er onesize og perfekt at smutte i om morgnen og efter et bad — men pas på! Når du først har iført dig kåben kommer den næppe af igen, især ikke i disse hjemmearbejdstider, ups! 

Er du ikke til mintblå? Så findes kåben også i et hav af andre farver! 

Køb den til 549 kroner her. 

Badekåbe
Vi synes, at denne badekåbe er både blød og stilfuld på samme tid!© Hay.dk

7. Diffuser til æteriske olier

Ahh, der findes intet bedre end en duft af lavendel, regn, nyslået græs eller hvad din yndlingsduft må være.  

Udover at sprede en dejlig duft rundt i dit hjem, skaber den elektroniske diffuser også en afslappende atmosfære, så du kan falde fuldstændig til ro og bare nyde dig selv. 

Køb den til 629 kroner her. 

Elektronisk diffuser
Find din yndlingsduft blandt de mange æteriske olier!© Pmshop.dk

8. Fodbadesalt

Glem ikke fusserne, når kroppen skal forkæles!

Tilføj badesalt til dit fodbad, og giv dine fødder den luksus, de fortjener. Fodbadesalten hjælper med at blødgøre og pleje dine tørre fødder og efterlader dem lækre og friske — ovenpå en lang arbejdsdag iført lukkede sko, er fodbadesalt lige den selvforkælelse, dine fødder har brug for! 

Er du typen, som gemmer dine tæer, når sandalsæsonen begynder? Så er der hjælp at hente! Udover at efterlade dine fødder gennemfugtede og velplejede giver fodbadesalten også dine fødder et flot resultat, som du med garanti ikke vil være flov over at vise i et par sandaler! 

Køb den til 49,95 kroner her. 

Fodbadesalt
Fødderne fortjener også lidt ekstra selvforkælelse.© Matas.dk

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her

Du vil (garanteret) også kunne lide