Studietur gymnasiet - piger drikker
© iStock

12 vanvittige ting, der sker på hver eneste gymnasiestudietur

Klassens lidt for stille type får sin første øl, og det ender selvfølgelig galt… Du gider i hvert fald IKKE slæbe ham hjem til hotellet!

8. november 2017 af Sarah Lyster Nielsen

1. I er klar til at tage af sted, men der er altid én, der kommer for sent, så alle panikker over, om I nu når flyet. Kom nu, Malene!

2. Når I endelig kommer frem, er I alle sammen smadrede – alligevel er jeres lærere med det samme klar til at trave Rom igennem et kvarter efter, I har checket ind. Ej, vel?

3. Efter at have set på katedraler hele dagen liver alle pludselig op – nu er det tid til øl!

4. I finder endelig en bar, som har plads til alle 28 elever, og så giver I den (lidt for meget) gas. Endelig forældrefri!

5. Klassens stille pige smager sin første øl, og det ender selvfølgelig med, at hun bliver stangbacardi og højlydt. Og på en eller anden måde ender det med, at det er dig, der skal slæbe hende hjem til hotellet!

6. I skal egentlig tidligt op, men alligevel drikker I jer i hegnet til mindst klokken fire om morgenen. Bunde, bunde, bunde!

7. På vejen hjem farer du måske lidt vild, men du kan altså sagtens finde hen til hotellet, synes du. Klip til, at du to timer senere stadig sejler rundt i Roms gader – det var alligevel ikke helt så nemt, når alle skiltene var på italiensk, og du i øvrigt også havde en promille på cirka 7,3.

8. Dagen efter står den på sightseeing igen, og I har tømmermænd…. Thomas fra klassen har svært ved at holde morgenmaden i sig og ender med at knække sig på de gamle ruiner. Guiderne er IKKE glade.

9. I er ikke alle sammen lige vant til at rejse med metro, og pludselig er I kun 22 i stedet for 28, da I når frem til Vatikanet…

10. … Heldigvis havde én af de forsvundne styr på det med transport, så de kommer med toget efter. Lærerne trækker endelig vejret igen.

11. I var på druk i går, men alligevel skal I på druk igen i aften. Alle har bragende tømmermænd, så det er knapt så festligt som dagen før, men selvfølgelig skal I ud at hamre. I er jo på studietur!

12. Sidst på ugen er alle lidt glade for at skulle hjem. I har fået nok af ruiner, tømmermænd og øl (selv om du ikke troede, at det kunne ske) – måske bliver det næsten fint at komme i skole igen… Det havde du i HVERT fald aldrig troet!

Læs mere fra samme kategori