Studie
© Giphy

13 ting, du kender, hvis du ser din studiegruppe mere, end du ser Netflix

Kage og fastfood hører til gruppearbejde, som Gin hører til Tonic

8. maj 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Tallet på badevægten er steget en smule, fordi kage, blandselv-slik og fastfood selvfølgelig hører til gruppearbejde, som Gin hører til Tonic. Og forkælelse fremmer effektiviteten... Ikke?

2. I er komplet uenige i udsagnet: “Uni-kaffen er da mega billig!”. En kop, ja. 40 kopper på fire dage? Knap så billigt.

3. Faktisk er I også ved at få en ret så slem kvalme af den kaffe. Men ned skal den! Og især når resten af studiegruppen hepper og råber ”Bund, bund, bund!”, så I kan få fornyet energi til dagens opgaver.

4. I har bunkevis af interne jokes. “Kan I huske, da Mette satte et helt forkert link i fodnoten?!” Ok, joke er måske så meget sagt, men I morede jer gevaldigt over det (som de eneste mennesker på jorden).

5. Når en fra gruppen sender en hysterisk sjov studie-meme i fællessamtalen, redder det seriøst dagen. For så ved du, at du ikke er alene om de forbandede eksamener – We're all in this together!

© Giphy

6. Én pause bliver hurtigt til flere. I studerer i 10 minutter – og belønner selvfølgelig jer selv med en 50-minutters pause.

7. Studiegruppen kan dog også gøre dig mere irriteret end en skrigende børnehaveklasse i bussen mandag morgen. The struggle is real. 

8. Jeg-sørger-for-kage-rollen er det allervigtigste job, du kan have i jeres studiegruppe. Og hvis du glemmer drømmekagen på jeres korrekturlæsningsdag... You had one job!

9. Din computers mest besøgte hjemmeside er Google Docs (og ja, den har overhalet selveste Netflix!) Sørgeligt. Men sandt.

10. Du kan udførligt stave alle i gruppens fulde navn (ja, også deres underlige mellemnavne!) UDEN at kigge på Facebook. Deres CPR-nummer, uddannelsesnummer og e-mail kan du også. Stalker.

© Giphy

11. Aldersforskellen i jeres studiegruppe er ikke længere et problem. Nu har I nemlig erfaret, at søndag ikke fungerer for nogen af jer. Tine på 18 år bruger altid dagen på tømmermænd, og Thomas på 35 år er på legepladsen med sine børn. 

12. Før kunne du sagtens fortælle Lea, at hendes røv så stor ud i de jeans... Nu kan du ikke engang sige, at hun altid sætter forkert komma, fordi I er gået fra at være studiekammerater til veninder.

13. I eksamensperioder er du mere sammen med din studiegruppe end dine veninder. Og du føler faktisk, at du er lidt utro mod dem, når din studiegruppe er de første, der får slibrige detaljer om din nyeste Tinder-date...

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.