Kvinde onlineshopper
© iStock

Her kan du onlineshoppe uden at springe SU-budgettet – for her får du studierabat

Livet som studerende er måske ikke så hårdt alligevel!

1. marts 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Er du studerende? Og elsker du samtidig shopping? Så har vi den perfekte løsning til dig. Ved hjælp af en app kan du shoppe uden at springe dit SU-budget, for appen giver dig nemlig studierabatter til nogle af dine yndlingsbutikker online!

Det digitale studiekort

Appen hedder Studiz, og når du har hentet den ned på din smartphone eller tablet, skal du lave en bruger. Appen sender dig videre til dit studies hjemmeside, hvor du skal godkende, at du er studerende. 

Herefter får du et digitalt studiekort på din app – hvilket er helt genialt, for mon ikke du før har mistet dit fysiske kort på en bytur eller bare ikke kan finde det derhjemme...?

Fra appen kan du herfra finde en række lækre onlinebutikker, hvor du kan udnytte din titel som studerende og få studierabat. På appen får du nemlig rabatkoder, du kan bruge til at shoppe på hjemmesiderne med. Det gælder blandt andet:

Som studerende kan du på appen også finde rabatkoder til fysiske butikker, caféer og rejser, og hvis du er på SU og vil have endnu flere gode råd, guider vi dig her til de bedste (og billigste) spisesteder i Danmarks store studiebyer. Livet som studerende er måske ikke så hårdt alligevel!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.