Clueless
© Paramount Pictures

Hvis du har en yndlings-studiekammerat, gør I med garanti disse 7 ting på studiet

I har øjenkontakt, så snart læreren siger “I må selv vælge grupperne”

23. maj 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Selvom studielivet kan være noget værre juks en gang i mellem med lange dage, sene aftener med forberedelse og (rigtigt) meget skrivning... Så er der altid én person, som holder os oppe henne på studiet – nemlig vores yndlingsstudiekammerat! 

Gør du også disse syv ting med din bedste veninde på studiet?

1. I deler madpakke, hvis den ene har noget meget lækkert med

Du ved, at du ikke kan tage pizzaresterne fra aftensmaden med til frokost og spise dem selv... I er simpelthen nødt til at dele. Heldigvis går det jo begge veje, så når hun af og til har kage med, så er du rigtigt glad – og hvis ingen af jer har mad med, så er der ingen tvivl... KANTINEN!

2. I følges næsten hver dag, så I kan udveksle gossip fra morgenstunden af

Selvfølgelig skal I begge opdateres på hinandens dag, og hvis der er sket noget sjovt, kan I næsten ikke vente med at høre eller fortælle det. Også selvom I måske allerede har skrevet om det over Facebook, så tager I den også lige ansigt til ansigt. For I bliver da lige nødt til at snakke om ham den superlækre på studiet... eller stalke ham på Instagram... ikke? 

3. Hvis I selv må danne en studiegruppe

I har sikkert være til undervisning, hvor jeres lærer siger, at I skal finde sammen i grupper! Der når ikke at gå mange sekunder, før jeres øjne begge rammer hinanden i en symfoni af lykke og store smil. I kunne slet ikke forestille jer at skulle undvære hinanden i gruppearbejde, og det er lige før, at det gør ondt i pjæktarmen, hvis I bliver sat i forskellige grupper...

4. Jeres beskeder om alle de andre på studiet, vil gøre jer meget upopulære 

Det er nok bedst, at de andre fra studiet ikke får fat i jeres hemmelige beskeder, for så er der dæleme ballade! Det drama, der sker på studiet, er I jo nødt til at diskutere... Det samme gælder i øvrigt, når jeres lærer Karl-Erik IGEN begynder sin 45 minutters prædiken om noget totalt irrelevant...

5. I har altid hinandens ryg, hvis den ene ikke har lavet lektier

I behøver ikke engang spørge hinanden om at få noterne fra timen, som den ene missede. De bliver simpelthen sendt med det samme, at den anden ikke møder op. Now that’s a real friend! Dog kan det også sagtens ske, at I begge møder op, men ingen af jer tager noter, fordi I sidder og spiller Tetris mod hinanden i stedet for... Så er I jo på en måde også sammen om det?

6. I er de bedste til at (de)motivere hinanden

Hvis den ene er frisk og klar til en dag på studiet, og den anden virker sløv, så er det bare en lille peptalk fra morgenstunden, så skal I nok begge komme afsted. I får altid hinanden i godt humør, hvis dagen er sløv, og ellers tager I ned på det lokale pizzaria efter studie og deler en feel good-durum. 

7. I har masser af interne jokes 

Det er næsten et helt kodesprog, som I har sammen. På den måde kan I altid lige sige til den anden, hvis “B overbeglor din numse igen” eller andet gøglet. Det gør altså bare skoledagen en smule sjovere, og tiden flyver jo afsted, når I har det sjovt. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her. 

Læs mere fra samme kategori