Anna Kendrick i filmen Eclipse
Har du også gjort dig nogle af disse tanker? © Summit Entertainment, Temple Hill Entertainment, Maverick Films, Imprint Entertainment, Sunswept Entertainment

10 tanker, du har gjort dig, hvis du lige har afsluttet din uddannelse

“Så... hvad nu?”

24. juni 2020 af Helene Desirée Jørgensen

1. ‘Wow er der allerede gået så lang tid?’ Det føles, som var det i går, at vi på studiet skulle speed date og lege kreative navnelege for at lære hinanden at kende. 

2. Nu er der endelig tid til at bingewatche Sex and the City uden dårlig samvittighed. Frem med popcorn og Pepsi max i lange baner og væk med gamle, støvede, akademiske bøger! 

3. ‘Undervisere og regeringen siger godt nok, at det er en god idé at få børn, når jeg er færdig med min uddannelse.’ Undskyld, men skal det ikke først være, når vi er klar?

4. Engang føltes 653 kroner om måneden for et ungdomskort som meget...’ Men efter at have opdaget prisen på et pendlerkort, er det faktisk var ren luksus.

5. ‘Selvom jeg er meget taknemmelig for, at vi har SU i Danmark, er tanken om aldrig at skulle være på det igen fantastisk. Goddag til voksenløn eller dagpenge!

6. Jeg ved, at det er helt okay, at jeg ikke har hele livet figured out. Oprah blev fyret fra sit første job som TV-vært, og Brad Pitt arbejdede som en dansende kylling for at lokke folk til at spise i den restaurant, han arbejdede for – og se hvor de er i dag. 

7. ‘Så... hvad nu?’. 

8. ‘Mon der er andre, der har det ligesom mig?’. Stol på os, du er IKKE alene. 

9. ‘Mon det er tid til at få styr på A-kasse, fagforening, pension og alt det?’

10. ‘Okay, det kan godt være, at jeg ikke har et job eller nogen form for plan...’ Men vi er stadig mega spændte på fremtiden, og hvad den bringer!

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.