Underholdning

Her kan du kan teste dig selv, få inspiration til sjove selskabslege og festlege, læse om de bedste film og serier og selvfølgelig få dig et godt grin af de mange genkendelige lister, vi her på redaktionen kreerer.

Test dig selv

Hvilken hunderace passer bedst til dig? Hvilken snack er du? Hvor mange børn skal du have? Hvem fra Venner minder du mest om? Hvor godt husker du Love Actually? Få svar på alt dette og meget mere her på siden, hvor du kan teste dig selv og quizze inden for masser af søde, sjove og skøre emner. Der er (næsten) ikke grænser for, hvilke tests du kan finde – og vi tør godt love, at du kan blive meget klogere på dig selv og din personlighed, når du tester dig selv.

Dagens horoskop

Hvad siger stjernerne om din dag? Find ud af det her på siden, hvor du hver dag kan læse dagens horoskop. Måske du bliver overrasket over, hvor meget stjernerne egentlig ved. Desuden kan du finde masser af artikler om, hvad stjernerne afslører om dig. Vidste du for eksempel, at dit stjernetegn afslører, hvilken type veninde du er, hvor vild du er i sengen, og hvordan du opfører dig, når du er forelsket?

Alt om film og serier

Har du en lige så stor forkærlighed for film og serier, som vi har? Så er du landet på det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde masser af artikler om alle de bedste film og serier, som du bare MÅ se eller gense. Vi har for eksempel samlet de 15 bedste serier på Netflix, 14 ultimative julefilm og de 10 bedste serier på Viaplay. Du kan forresten også quizze i film og serier – og vi kan godt afsløre, at du skal være lidt af en ekspert for at få alle svar rigtige.

Læs mere om Underholdning