bare numser på festival
© iStock

10 frygtelige ting, du kender, hvis du er den sarte festivalstype

Du vil hellere tage toget hjem i tre timer for at gå i bad

17. juni 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

1. Du bliver nødt til at se festivalen som en slags campingtur. Du fjerner bare idyllisk natur og erstatter den med fremmede mænd, som vælter tissende ned i dit telt, når du sover... 

2. Du lærer at drikke lunken øl. Dog var du slet ikke forberedt på en nærmest kogende udgave af noget, der engang lignede øl. Og som kommer direkte ned i din hals med 180 i timen via en hjemmelavet ølbong. 

Hvis du gerne vil lære at drikke øl, kommer du til at elske det med disse fem tips! 

3. Det er umuligt at finde rundt. Normalt ville du bare bruge GPS'en, men din telefon er død for strøm, og en kvinde forklædt som en havfrue stjal din powerbank tidligere, da du lå og sov. 

4. Du er nødt til at acceptere, at samtlige på festivalen kommer til at se dine ædlere dele. For efter fire timer er toiletterne smurt ind i kropsvæsker, som du virkelig ikke ønsker et nærmere kendskab til...

5. Priserne på mad og drikke er ubeskrivelig dyre. Du græd i flere dage, da det gik op for dig, at du kunne have været to uger på fem-stjernet hotel i Thailand – med privat butler – for samme pris. 

6. For ikke at snakke om tømmermændene. Skulle du have sprunget det sidste spil ølbowling over? Det tager dig længere tid at komme over festivalen – end den tid du egentlig brugte på den! 

7. Du vil hellere tage toget hjem i tre timer for at gå i bad. Sidste gang du gik i fællesbadet på festivalen, fik du to vorter under foden og bræk i din shampoo. 

8. Du bliver konstant væk fra dine venner. Og lige pludselig står du i midten af en mosh pit...

9. Vejret bliver aldrig så godt, som du håber. Enten drukner du i regn og mudder, ellers er det så varmt, at du kan varme et stykke pizza på din glohede ryg...

10. Du har sådan glædet dig til at få ro inde i dit eget telt. Indtil du ser et par behårede mandeben stikke ud af det med underbukser hængende rundt om anklerne. Hvem er det?!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.