© Elizabeth Meriwether Pictures/ American Nitwits/ Chernin Entertainment/ 20th Century Fox Television

10 grineren (og tåkrummende) ting, du kender, hvis du bor på kollegie

Du er ærligt talt i tvivl om, hvorvidt væggen mellem dig og din nabo dæmper eller forstærker lyd...

23. december 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

1. Det sker lidt for ofte, at din nattesøvn bliver afbrudt, fordi din nabo har højlydt sex klokken 4 om natten. Klokken 4! Kollegiets ultratynde vægge er fantastiske, når du er i spionhumør, men andre gange bander du dem altså langt væk. 

2. Af samme grund forsøger du selv at være stille som en mus, når du har hevet en filejs med hjem. Men du kunne lige så godt have skreget dine lunger ud i ren ekstase, for alle på kollegiet kender alligevel til dit rendezvous dagen efter... Gud, hvor spredes rygter hurtigt. 

3. På grund af de voldsomt tynde vægge (måske er de ligefrem lydforstærkende?) ved du absolut alt om din nabo – selv, hvis I ikke rigtig taler sammen. Du ved altså alt om, hvornår personen står op om morgenen, hvilken tv-serie vedkommende er i gang med for tiden, og hvor ofte personens mor ringer.

4. Du er 100 procent sikker på, at du ikke kan udpege ét eneste sted på kollegiet, hvor der ikke er nogen, der har knaldet. Hundrede unge mennesker samlet på ét sted kan åbenbart kun føre til én ting… Det er noget, du prøver på ikke at tænke på, når du eksempelvis står ved køkkenbordet og laver mad. 

5. Du ved, hvem alle har været sammen med fra kollegiet. De ved, hvem du har været sammen med. Og alt for ofte overlapper det... 

6. Det ret pinlige øjeblik, hvor du, dagen efter at have hørt (lidt for høj) musik sammen med din veninde, vågner op til ikke mindre end 15 desperate sms'er fra din nabo, som du har holdt vågen. Ups. 

7. Hvis kollegiet har fælleskøkken, hvor I spiser sammen, så har du stensikkert foretaget et valg den allerførste dag: Skal du spise, som du plejer at spise, når du er ude, eller skal du spise, som du gør, når du er alene. Et meget svært valg... 

8. I holder de vildeste og sjoveste fester, men hvis du har opført dig pinligt, så er det lidt, som hvis du havde holdt en vild fest sammen med din familie. For du bor jo sammen med alle dem, du har opført dig pinligt overfor – og de skal nok sørge for, at du aldrig glemmer det. 

9. Det er ikke sjældent, at din nye flirts ekskæreste er din nabo, din overbo eller din bedste veninde. Og sådan er det bare.

10. I er et lille samfund, hvor alle ved alt om alle. Det er pinligt og tåkrummende – og helt vildt hyggeligt!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori