10 irriterende typer, vi allesammen har på vores Snapchat

Vi har for øvrigt alle gjort os skyldige i samtlige punkter på listen, men vi skulle jo lige lære det, ikk'?

18. oktober 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Typen, der kun sender billeder med filter. Og som oven i købet også gemmer billedet med filter og deler det på Instagram – sådan ser du altså ikke ud i virkeligheden!

2. Mad-snapperen. Nej, jeg er ikke interesseret i (grimme) madfotos.

3. Fitness-snapperen. Det ER faktisk muligt at tage i fitnesscenter uden at fortælle det til alle i en snap. 

4. Typen, der tror, du er interesseret i en livestream af alt, hvad hun foretager sig. Ja, nu har vi set, at du er i toget... og går en tur... og spiser aftensmad... og børster tænder... og ser Netflix

5. Playback-snapperen. Typen, der lader som om, hun er Beyoncé eller Britney, og med tilhørende filter forsøger at efterligne nogle af de allerstørste hits.

6. Typerne, der tror, de er med i Carpool Karaoke. Nej, bare fordi I synger i en bil, gør det jer altså IKKE til deltagere af James Cordens legendariske bil-karaoke.

7. Sexet selfie som underlag for alt, personen vil sige. “Det er koldt udenfor”. Ja, men hvad har det med dit duckface at gøre?

8. Typen, der snapper dig direkte med ting, der på ingen måde har noget med dig at gøre. Har folk ikke hørt om Min Historie-funktionen?

9. Typen, der sender samme snap til dig som til sin Min Historie. ‘Årh, hvor betænksomt at du sender den snap til mig!' – og resten af din omgangskreds.

10. Fest-snapperen. Typen, der med 200 sekunders Snap-Story dokumenterer hele sin bytur og afslutter med et ur-filter, så man kan se, hvor sent personen er taget hjem. Sejt. 

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Læs mere her.