Jenna, 13 going on 30
© Revolution Studios, Thirteen Productions

10 kiksede måder, vi prøvede at imponere den flotte fyr på, da vi var teenagere

Du var pludselig HELT vild med Tokio Hotel...

15. februar 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Uanset hvor gammel du er, er det næsten en umulig opgave ikke at opføre sig fjollet, når forelskelsen rammer. Men lad os gå tilbage i tiden, hvor hverken Tinder eller Snapchat var en mulighed. Du kunne ikke bare sende en snap med et pænt filter eller prikke til ham på Facebook. Og det er netop derfor, at vi dengang gjorde de mest kiksede ting for at få lidt opmærksomhed fra vores crush fra parallelklassen...

© Giphy

1. Vi ringede til ham og lagde på igen. Faktisk var det lidt mærkeligt at gøre fra fastnettelefonen, og det var megadumt, hvis vi havde glemt, at vi ikke havde skjult nummer.

2. Vi spillede hans yndlingssport. Hvis han elskede fodbold, så stod du selvfølgelig klar på banen, selvom du var hunderæd for bolden. 

3. Vi rullede på rulleskøjter forbi hans hus. Vi kunne da ikke gøre for, at han boede liiige på den vej, som havde den bedste asfalt?

4. Vi beskrev drømmefyren under S, P eller K. Som jo selvfølgelig var en 100 procent præcis beskrivelse af ham, vi var lune på... “Mørkt hår, går i 8. klasse, elsker fodbold.”

5. Vi skiftede yndlingssang. Da vi fandt ud af, at han elskede Tokio Hotel – og ikke Backstreet Boys – blev alle plakaterne på teenageværelset naturligvis udskiftet. 

© Giphy

6. Vi smed anonyme breve i postkassen. God idé, når DU ønskede hans opmærksomhed, og han så begyndte at tro, at det var smukke Annika fra klassen, som havde gjort det...

7. Vi fik vores veninde til at spørge. Så kunne hun jo være brevduen og spørge, hvor mange procent han syntes om dig ud af 100... (Please, 100!)

8. Kysseleg var den bedste leg. Men hvis han ikke skulle være med, så sprang du tilfældigvis også over.

9. Vi lærte en vildt sej dans. Som dig og veninderne øvede på i frikvarterene, så han kunne lægge mærke til dine sexy moves. (Eller...)

10. Vi sendte ham et ‘Skal vi være kærester? Ja, nej, måske’-brev. Hvis han svarede ja i brevet, betød det ikke nødvendigvis, at I snakkede så meget mere sammen efterfølgende. Men du fik ham!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.