© Getty Images

10 pinlige tømmermænds-historier

Druk er skyld i mange ulykker, men dagen derpå kan også udvikle sig i katastrofal retning

18. december 2019 af Redaktionen

1. Pinlig over for svigermor

“Første juledag er jeg i byen, og midt om natten tager jeg hjem for at sove hos mine svigerforældre. Spritstiv og kun iført festkjole sætter jeg mig på deres dørtrin og holder ringeklokken inde, indtil svigermor kommer ud, finder mig bundfrossen og lægger mig i seng. Dagen efter er jeg til julefrokost med familien, og min søster underholder med, hvordan min svigermor måtte rende rundt og samle alle mine ting op i deres have. Min søster havde fundet mit dankort på et dansegulv, og mit kørekort dukkede op i en busk. For helvede!”
Ida, 27 år

2. Familiens sorte får

“Min familie er meget gammeldags, og indtil en konfirmation for et par år siden så de mig som en uskyldig lille pige. Jeg havde de vildeste tømmermænd og lå ude på toilettet det meste af dagen. Min familie troede, at jeg var syg, indtil min lillebror bildte dem ind, at jeg var gravid, men at de ikke måtte sige noget, da jeg havde knaldet med ti forskellige, ikke vidste hvem faren var, og derfor var i tvivl om, hvorvidt jeg ville beholde barnet eller ej. Han syntes, det var det sjoveste i verden, og fortalte mig først om sin opdigtede historie dagen efter.”
Thilde, 26 år

3. Tissede i bukserne

“Jeg er i byen med min ven, som er ret lækker. Han følger mig hjem, og vi står og snakker. Jeg skal virkelig tisse, men ignorerer det, hvilket resulterer i, at jeg tisser i bukserne! Det er sindssygt pinligt, så jeg snakker bare videre, men min ven udbryder: "Hallo, tissede du lige i bukserne?!". Jeg ser meget undrende på ham og svarer: "Nej, da. Men jeg tror, jeg går op til mig selv nu". Jeg giver ham et kram og bevæger mig væk fra den våde plet, jeg efterlader på fortorvet.”
Lise, 28 år

4. Stand-up komikeren

“Min nye kæreste og jeg er til fest, men jeg bliver virkelig fuld, og vi tager hjem. Mens vi ligger i sengen, bliver jeg kærlig, kysser ham og ser ham dybt i øjnene, før jeg udbryder: "Det er godt, min kæreste ikke ved, du er her". Min stakkels kæreste kigger chokeret på mig, og der går flere sekunder, før jeg forstår, hvad jeg har sagt. Så forsøger jeg at redde situationen med ordene: "Nåh, ja. Det er jo dig!", og bryder så sammen af grin over mig selv. "Flot!”
Maja, 24 år

LÆS MERE 16 celebs i photobombs

5. Upassende datter

“Efter en fantastisk 25-års-fødselsdag har jeg i min kæmpe brandert lagt mig ned i min fars båd for at sove. Da jeg vågner næste dag, synes jeg, at båden bevæger sig mere end godt er, så jeg skynder mig op på dækket. Her sidder min far sammen med ti mænd i jakkesæt. Hans firma er på vej til Malmø for at spise brunch og diskutere forretninger, og han kommer til at hænge på sin seriøst dårlige datter med udtværet makeup og stinkende ånde hele dagen.”
Katrine, 24 år

6. Besvimet brækdronning

“På universitetet er der tradition for, at førsteårseleverne skal møde op i festsalen og trykke rektor i hånden. Jeg har været på druk aftenen før, og da jeg sidder i den tætpakkede sal, får jeg kvalme. Da rektor begynder på sin tale, skal jeg virkelig kaste op. Jeg kigger febrilsk rundt, men der er ingen steder at flygte hen. Jeg ender med at brække mig i min egen mund og sluge opkastet, før jeg bleg og svimmel brager i gulvet.”
Stine, 25 år

LÆS MERE 19 flirtefails på sms

7. Urin eller sprøjteorgasme

“En aften tog jeg hjem til min kæreste efter en god brandert. Vi havde ikke haft sex i en måned, så selv om jeg virkelig skulle tisse, måtte jeg bare have ham med det samme. Det kom jeg til at fortryde. For mens jeg var i gang med at ride ham, kom jeg nemlig til at tisse ham godt og grundigt op ad maven. Min søde kæreste troede heldigvis, det var en sprøjteorgasme. Den spillede jeg med på, men hev ham i bad med det samme. Ups!
Camilla, 25 år

8. Stoppet toilet

“Når jeg drikker alkohol, kan jeg godt få dårlig mave dagen efter. Det har før resulteret i pinlige situationer, men den værste var engang, jeg var taget med en sød mand hjem. Om morgenen skulle jeg virkelig på toilettet, som selvfølgelig stoppede til! Heldigvis tog min flirt situationen med et smil og fandt svupper og gummihandsker frem. Ham var jeg da nødt til at beholde.”
Sara, 30 år

LÆS MERE 12 ting du gør, når du er fuld

9. Pædofile tendenser

“Efter en fest, hvor jeg har drukket alt for meget, skal jeg for første gang sove hos min kæreste, som bor hjemme. Efter at have været på toilettet går jeg ud på en gang med mange døre. Jeg vælger den første dør, smider alt tøjet og kravler i seng. Næste dag vågner jeg ved, at hele familien står i døren. Min kæreste har ikke kunnet finde mig, og det er der ikke noget at sige til. Jeg har nemlig lagt mig ind til hans lillebror, der er vildt bange for mig."
Christina, 21 år

10. Sengebræk

“Jeg har en vild aften i byen, der resulterer i et totalt blackout. Så da jeg vågner midt om natten med onde tømmermænd, er jeg fuldstændig desorienteret, og jeg forstår ikke, hvorfor jeg ligger med hovedet i fodenden af min seng. Jeg tænder lyset, og så går det op for mig, at jeg i min brandert har brækket mig ud over min hovedpude! I stedet for at gøre noget ved det eller finde et andet sted at sove, har jeg simpelthen bare vendt mig om i sengen.”
Mia, 26 år

Bragt første gang i Woman nr. 174

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide