Dansk X Factor 2017
© Creativecommons: Flickr

10 spørgsmål vi stiller os selv, før den nye sæson af X Factor begynder

Hvorfor insisterer Remee som den eneste på at udtale programmets navn med amerikansk accent?

30. december 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. Hvilken hat skal vi se Remee med i år? Bliver det endnu en fra Pharrells samling? Eller en med kommercielt logo, som DR er nødt til at censurere?

2. Hvor stort et girl crush vil vi udvikle på Sofie Linde? Det kan dårligt blive større end sidste år... please, vær vores BFF!

3. Hvem af dommerne får gruppekategorien (for derefter at gå helt i sort over, at der ikke er nogen gode i puljen)?

4. Hvor meget skal vi overtrække vores konto med, når vi forelsker os i dommer Mette Lindbergs sassy, farverige tøj? ...Må. Impulsshoppe. Pink. Hættetrøje!

5. Hvor mange afsnit går der, før DR trækker Citybois-kortet? AKA. giver Danmarks teenagepiger den Thor og Anthon-love, de sidder og venter på foran skærmen?

6. Hvilke ‘kendte’ gæstedommere skal hjælpe med at udvælge liveshows-deltagere? I England har de Robbie Williams og Calvin Harris til den tjans. I Danmark får vi... tjah...

7. Hvor mange af vores venner på facebook vil (igen) erklære, at de er færdige med X-factor, fordi ‘niveauet simpelthen er for ringe’? Hvorefter de fortsætter med at skrive om programmet fredag efter fredag.

8. Hvorfor insisterer Remee som den eneste på at udtale programmets navn med amerikansk accent? Og har han i virkeligheden ret, mens alle andre siger forkert?

9. Kan det danske X Factor holde os fanget efter et år, hvor endnu flere seere er blevet hooked på X-Factor UK? DR har både skudt papegøjen og skudt sig selv i foden ved at vise den engelske udgave først. Større budget og gæstestjerner som Lady Gaga, The Weeknd, John Legend og Bruno Mars får os til at overveje, om vi kan nøjes med noget, der ligner et baglokale på Christianshavn.

10. Hvor mange sekunder vil der gå, fra vinderen er fundet, til vi har glemt vedkommende igen? –Hurtigt, sig navnene på dem, der vandt sidste år!

BonusspørgsmålHvor voldsomme mængder af blandselv-slik, is og chips vil vi blive nødt til at indtage foran fjerneren, mens vi synger med, kloger os på konceptet ‘godt tv’ – og skiftevis elsker og hyggehader X Factor? ...Pyha, godt Blachman ikke kan se os!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.